Луната e в знак Водолей до 06:07ч на 22 ноември

...
Луната e в знак Водолей до 06:07ч на 22 ноември
Коментари Харесай

Опасно е да се лъже в този ден - лъжите и клюките имат разрушителна сила

Луната e в символ Водолей до 06:07ч на 22 ноември

Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Не се предлага в този момент човек да се товари с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят като вашите ползи. Не се предлага никого да допускате вътре в душата си.

Грижа за кожата – Противопоказни са всевъзможни съществени процедури за грижа за кожата - бездънен пилинг, апаратна козметика, пластична хирургия. Подходящо е за антистресови маски, билкови отвари, маникюр, педикюр.

Във фитнеса се предлагат единствено общоукрепващи извършения. Подходящо време за закаляване, обливане с хладка вода.

Продължава 6 лунен ден до 12:41ч на 20 ноември (от 11:56ч на 19 ноември)

Доминиращ 7 лунен ден от 12:41ч на 20 ноември до 13:17ч на 21 ноември

Денят е много комплициран. Питагорейците в този лунен ден давали обет за безмълвие и не произнасяли нито дума през цялото лунно денонощие. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Може да ви предизвикат, само че бъдете внимателни и не произнасяйте неприятни и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Денят ще бъде сполучлив за честните, проведени и дейни хора. Поети, писатели, публицисти - през днешния ден е вашият ден. Всеки, който работи със словото ще има триумф, ще получи ентусиазъм. Също по този начин е добър ден за студентите и тези, които минават изпити.

Силата на думите нараства неимоверно в посочения интервал и има изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна и откликва на всяка дума, даже инцидентно произнесена. Енергията на деня предизвика хората да приказват неприятни неща. Броят на клюките се усилва неведнъж, от което може да има огромни последици. Бъдете деликатни: всичко, което казвате ще бъде осъществено.

Особено рисково е да се лъже в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна мощ, избягвайте ги, в случай че не желаете в бъдеще да се разболеете съществено или да се изправите пред рискове. В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Негативният заряд може да се обърне против вас и да донесе не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Но в този ден всички положителни стремежи също могат да се осъществен. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на признателност имат доста значима роля в този момент. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Старите проблеми се нуждаят от решения, само че те надали ще бъдат открити в този момент.

Не можете да вършиме нищо, което да нарушава целостта на нещата - да чупите мебели, чинии, да разкъсвате книги, да късате цветя, да чупите клони и така нататък Не би трябвало да ставате съпричастни към разрушението. Не би трябвало да се яде пилешко месо, яйца.

Сексът по опция би трябвало да бъде муден, спокоен, с продължителна любовна въведения, с повече нежни думи, похвали, включете любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. Трябва да говорите единствено за обич.

Подстригването е удобно, ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Покупки - Можете да си извършите прекрасен подарък - да си купите нещо, за което от дълго време сте мечтали, нещо, което ще ви донесе задоволство.

5 безоблачен ден – Ден за определяне на мир и равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня със кавги.

Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа. Редът и разсъдъкът би трябвало да са преобладаващи в дейностите ви. Ден на скромните и работливи хора. Който работи ще получи благословия. Повече работете, по- малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР