Луната е в знак Водолей до 04:43 ч на 16

...
Луната е в знак Водолей до 04:43 ч на 16
Коментари Харесай

Рутинната работа няма да ви се отрази добре днес

Луната е в символ Водолей до 04:43 ч на 16 февруари. Рутинната работа няма да ви се отрази добре. Трудно ще се вземат решение ежедневните проблеми. Интересите са ориентирани към новото, забавното.

Луната в този знак носи разнообразни изненади, срещи с разнообразни хора. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. В този интервал хората се стремят към цялостна и безгранична независимост и не желаят да поемат отговорности и отговорности, които я лимитират. Луната във Водолей подготвя човек към благожелателно отношение, само че съблюдава спазването на отдалеченост сред себе си и другите. Не допускайте никого в душата си, даже събеседникът ви да ви внушава доверие! Почетете книга, тъй като точно книгата ще ви помогне да съхраните хармонията в душата си в този ден.

29 лунен ден стартира от 06:53 ч – Този лунен ден се употребява с неприятна популярност. И това не е инцидентно, защото това е най-тежкият ден от целия лунен цикъл. Много езотерични школи даже назовават този ден "сатанински ". Факт е, че силата му е толкоз мощна, че множеството хора просто не могат да се оправят с нея. Като предписание, 29 лунен ден приключва лунния цикъл. 30 лунен ден в лунния месец не постоянно има, а в случай че има, то продължителността му е доста къса.

Трябва да се има поради, че през този интервал се усилва вероятността за пораждане на разнообразни типове спорове и разногласия. И в случай че в точния момент не се овладеят, острите обстановки могат да преминат във враждебни връзки за дълго време. На този ден всяка повърхностно изпусната дума, може да се одобри като кръвна засегнатост и мнозина биха търсили възмездие. Не инцидентно октоподът е знак на днешния ден и той със своите пипала от отрицателни мисли и негативни страсти може да обгърне цялото ви схващане, по тази причина се постарайте да не губите надзор над себе си. На този ден би трябвало да сте изключително сдържани и деликатни. Бъдете толерантни към минусите на други хора, не реагирайте прекомерно бурно на нередностите.

В 29 лунен ден е най-голям % на злополуките, нещастните случаи и повредите. Ето за какво би трябвало да сте изключително внимателни и деликатни, когато прекосявате улицата или до момента в който шофирате, при работа с принадлежности и други. Въпреки цялата заплаха на този интервал, не би трябвало да се съсредоточавате върху отрицателните аспекти. Можем да избегнем доста неприятни обстановки, в случай че променим нашето отношение към събитията. Просто всичко би трябвало да се възприема с комизъм и подигравка. Не вземайте всичко при сърце.

В този ден са неразрешени всевъзможни разрушителни дейности. Дори не би трябвало да се подаряват откъснати цветя другояче ставате съпричастни към разрушението. Никакви дейни дейности не би трябвало да се подхващат, още повече да се стартират нови каузи. Всичко стартирано в този момент е обречено авансово на крах и неуспех. Да завършвате стартирани планове и мероприятия също не си заслужава. Трудът на доста дни и месеци може да бъде на вятъра прахосан.

Опитайте се да ограничите контактите с хората колкото е допустимо повече, а още по-добре да отмените срещите. Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкоз по-големи са възможностите да избегнете проблеми в бъдеще. Ако сте принудени да поддържате връзка, не забравяйте, че 29-ия лунен ден е изпълнен с изменничества. Можете да бъдете провокирани към искреност с някаква цел, а по-късно да се възползват от това за лични ползи. Дори на приятелите си в този момент нямайте доверие. Добре е да бъдете недоверчиви във всичко. Проверявайте всички обстоятелства, числа, информация. Добре е да прекарате в усамотение деня. За командировки и пътешестване също не е уместно. Неподходящо както за подписване на брак, по този начин и за бракоразвод. Двете страни няма да се разделят по най-хубавият метод.

Подходящо е за всевъзможни очистителни действия практики на дома и тялото. Добре е да има запалена свещ покрай вас.

Бизнес - Търговските действия е добре да се прекратят. Не е положително време за бизнес. Нито купувайте, нито продавайте. Подписване на контракти, подписване на покупко-продажби, определяне на нови настоятелен връзки и други сходни дейности са обречени на крах. Не се предлага да се вършат заседания, събрания. Вероятността от експлоадиране на кавги е огромна. Всякакви взаимни дейности са деструктивни. Не би трябвало да се подписват заявки, да се издават нови заповеди, да се назначават нови хора, да се променят откритите правила. Премии и хонорари също не би трябвало в този момент да се дават. Все едно, хората ще останат недоволни.

Здраве – През целия този интервал човешкото тяло е изложено на негативните въздействия на отрицателните сили. Препоръчва се колкото може по-малко да се натоварвате. Болести, за които сте не запомнили могат още веднъж да се проявят. Това е сигурен сигнал, че в действителност сте отстранили признака, а не самото заболяване. "Матрицата " на заболяването към момента е в тялото ви и би трябвало неотложно да се в профил, в противоположен случай заболяването ще се връща при вас всякога, до момента в който се промени в хронична форма и по-късно ще се трансформира в патология.

Секс - Днес е по-добре да се откажете от всевъзможен тип секс, да забравите, че въобще съществува такова нещо. Интимните връзки ще доведат единствено до кавги, недоволства и даже до болести, излъчени по сексуален път.

Подстрижка – Подстригването и боядисването на косата не се предлага. Това може да довлече проблеми с връзките и материалните запаси. Оставете косите неподвижен.

Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате комплицирани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е метод, посредством който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, с цел да получиш поддръжка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР