Луната е в знак Везни. В такъв ден човек е

...
Луната е в знак Везни. В такъв ден човек е
Коментари Харесай

Ден на нашите заблуждения и грешки


Луната е в символ Везни. В подобен ден човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето почитание към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

19 лунен ден продължава до 22:25ч – смята се за рисков. Денят е обвързван със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове. Добро време за дейните и дейните хора. Може да се занимавате с всичко, само че е належащо да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Сега е най-подходящо време за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове.

Хубаво е да се възпламени свещ, да има огън. Нужно е да бъдем доста деликатни и внимателни в своите дейности. В този лунен ден сме „ проверявани” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи. Съвет: „ Каквото почукало, такова се обадило.” Обръщайте внимание на дребните апели за внимание от страна на вашия сътрудник, децата, околните ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. По-големите жестове на внимание след това няма да значат доста, в случай че по-дребните преди този момент са останали без отзвук или незабелязани. Крайният резултат е струпване на възмущение и отчуждение сред вас. Затова намерете време и подарете усмивка, притискане на ръката, няколко топли думи.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения, тъй като това е ден на нашите заблуждения и неточности. Сега всички са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати внушения. Внимавайте и се пазете от това.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от сексуален масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите с вана с топла вода, само че да не е билкова.

Подстрижка – За предпочитане е да не го вършиме, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към действителния живот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР