Луната е в знак Везни от 04:14ч и ще остане

...
Луната е в знак Везни от 04:14ч и ще остане
Коментари Харесай

Приемете достойно и спокойно своята съдба

Луната е в символ Везни от 04:14ч и ще остане тук до 10:13ч на 29 април. Планетните въздействия подготвят към народна власт, колегиалност, съдействие. Повишава се общителността, ползата към противоположния пол, емоционалността, изостря се възприятието за правдивост и в това време може да има колебливост. Хората са по-деликатни и приятни в общуването. В подобен ден човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви.

Здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Сега изключително уязвими са бъбреците, пикочният мехур, кръстът, региона на бедрата и панкреасът. Диабетиците и болните от панкреас би трябвало да съблюдават диета. Да се понижи използването на течности, а алкохолът е неприемлив. Уязвимите органи не трябва да се оперират.

До 17:36ч въздействат към момента трендовете на 12 лунен ден. Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не би трябвало да спорите, да обиждате. Избягвайте да се жалвате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва, е за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис.

Според вибрациите на започващият 12-ти лунен ден потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в каузи. Не би трябвало нищо да се стартира и подхваща, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Бъдете съсредоточени. Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек.

Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта.
Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Ден, в който молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Нека вярващите да се извърнат към Висшите сили и да помолят да ги поддържат тук на Земята в техните каузи, да им оказват помощ да трансфорат фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Идеален ден за изява на нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак. В този ден не би трябвало да има прояви на грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

В 17:36ч стартира новият 13 лунен ден, който ще продължи до 18:42ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР