Луната е в знак Везни, където ще остане до 02:46ч

...
Луната е в знак Везни, където ще остане до 02:46ч
Коментари Харесай

Денят изисква повече предпазливост във всички действия

Луната е в символ Везни, където ще остане до 02:46ч на 1 юни.

Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Не обсъждайте никого и не изяснявайте връзките си. Нараства желанието за похапване на тортички, пастички и всевъзможни вкусотии, тъй че внимавайте. Противопоказно е използването на алкохол и въобще внимавайте с течностите.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се предлага оперативна интервенция. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 15:51ч

Денят има много мощна сила, тъй че изисква повече нерешителност във всички дейности. Максимално нараства виталният капацитет. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, в случай че знае по какъв начин. Също по този начин в този интервал може да получите прояснение и схващане на задачата на живота си. 

 Не рискувайте с нови планове и избягвайте значими въпроси. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Препоръчително е да се откажете от опериране с огромни суми пари, само че дребните финансови каузи ще имат удобен излаз. 

Ден рисков за взаимоотношенията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от ориста без да се противите.

Енергията на този ден подготвя да се прави положително за другите. Проявата на усеща към близки или другари ще помогне да се оправят влошени връзки. В 11 лунен ден се предлага да извършите непредвидени изненади на околните си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете деликатни с режещите принадлежности. Паднали на земята в същото време вилица или нож предвещават близка заплаха. Подстригването ще освободи непотребната отрицателна сила.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате и не се грижите  задоволително за тялото си. Болестите в този интервал за мъжете са незначителни, а при дамите могат да доведат до затруднения. Полезно е да се вършат дълги разходки пешком.

Следва 12 лунен ден от 15:51ч на 30 май до 16:57ч на 31 май

Енергията на 12-ти лунен ден подготвя към естетика и опция да бъдем в мир със себе си.

Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на нуждаещите се от помощ.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете за дълго в това положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР