Луната е в знак Везни и от 10:13ч до 11:30ч

...
Луната е в знак Везни и от 10:13ч до 11:30ч
Коментари Харесай

Действителността е отражение на нашите мисли и постъпки

Луната е в символ Везни и от 10:13ч до 11:30ч минава на луфт – не се предлага нищо значимо да предприемате.

В 11:30ч Луната минава в символ Скорпион

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяко проявяване на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори в близост да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Луната в Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Доминиращ 18 лунен ден до 22:02ч на 12 март (от 20:45ч на 11 март)

Символ на деня е огледалото. Денят и всичко протичащо се е огледално отражение на вътрешната ни същина, на нашите действия и мисли.

Необходимо е здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на този ден, може да срещнете трудности и неприятности.

Бъдете деликатни към всичко, което се случва с вас през този ден. Мислите би трябвало да се управляват, да не се позволява негативно мислене и нарцисизъм. Могат да зародят трудности при постигане на задачите ви и спорове с близките. Лесно се изпада под непознато въздействие.

Не е най-благоприятното време за групов труд. Не е работлив интервал за бизнес - нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. При това при дамите страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Сега са рискови мощните аромати. Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се прекалява с пиенето, тъй като заболяват бъбреците.

Ритуалната храна на деня са орехите. Да се заобикаля храна от скотски генезис. Препоръчва се да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили.

Периодът може да стане тежък за фамилните връзки. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна. За предпочитане е всеки да се уедини и по-малко да се поддържа връзка.

Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Подстригването е възможно.

Следва 19 лунен ден от 22:02ч на 12 март до 23:17ч на 13 март

28 безоблачен ден – Не би трябвало да се пожелава зло на никого. Да не се стартира нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други несгоди. Добре е за усамотение, медитации. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР