Луната е в знак Везни до 19:17ч Време за проявление на

...
Луната е в знак Везни до 19:17ч
Време за проявление на
Коментари Харесай

Денят е щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела

Луната е в символ Везни до 19:17ч

Време за проявяване на доброжелателност, обич, възприятие за баланс, естетика и правдивост, дипломация. Повишава се чувствителността към деянията на неучтивост, несъобразителност и всякаква какофония. Хората в този момент са по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласия и спорове, само че са склонни да демонстрират колебливост, съмнения и подозрения. Нараства желанието за похапване на сладко, тъй че контролирайте количеството.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се предлага оперативна интервенция.

Луната е на луфт от 13:15ч до 19:17ч.

В това време да не се стартират нови и значими каузи, не се предлага да подписвате контракти, да купувате битова техника, автомобил, неподвижен парцел. Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора.

В 19:17ч Луната минава в символ Скорпион.

Този лунен ден е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. Всички нововъведения и амбициозни проекти елементарно се реализират. Възможно е да се получат придобивки от по-рано подписани контракти и покупко-продажби. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа.

Добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Хубав ден за другарство с хора от по-старото потомство - родители, баби, дядовци, други родственици. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост и опция да погледнем по нов метод на старите проблеми. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отблъсквайте, изслушайте го и му благодарете.

За да бъде 27 лунен ден сполучлив, би трябвало да поддържате духа си в леко и радостно положение, като се заобикаля всяко напрежение и безредици. Можете умерено да посетите данъчната ревизия и държавна администрация. Навсякъде ще имате " зелена светлина ". Днес не е уместно за битова работа и домашни отговорности, може умерено да ги прескочите.

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и изясняване на връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Не пропускайте опцията да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за образование и независимо развиване. Добре е да прекарате време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото познание. Болестите почнали в този ден не са рискови. Коленете са уязвими и е добре да се лекуват. Всяка химия в този момент е противопоказна. Излишното пиянство на медикаменти да се заобикаля. Най-доброто лекуване в този момент е националната медицина и хомеопатията. Ако не е неотложно, отложете ходенето до болница и прегледи на рентген.

Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за зачатие.

Не се предлага да се купуват нови неща.

Добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. Но при намаляваща Луна, косите порастват по-бавно.

Слънчев календар – 6 безоблачен ден – Старайте се да извършите нещо прелестно за другите: изричането на откровени похвали е най-малкото, което можете да сторите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, извършите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще ви съпровожда щастието. Необходимо е да действате съгласно страстите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да извършите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР