Луната е в знак Везни до 14:09ч на 15 януари Точно

...
Луната е в знак Везни до 14:09ч на 15 януари
Точно
Коментари Харесай

Енергията на деня носи духовно и творческо обновление

Луната е в символ Везни до 14:09ч на 15 януари

Точно в подобен миг някой е бил огрян от мисълта, че  “Красотата ще избави света ”. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Воденето на сложни договаряния или изясняване на конфликтни връзки в този момент имат зелена светлина. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се предлага оперативна интервенция.

Лунен календар:  продължава 22 лунен ден от 23:39ч на 13 януари до 00:45ч на 15 януари

Хубав, спокоен и удобен лунен ден. Негов знак е слонът Ганеша. Ден на мъдростта, тайните познания и неприкосновеността. Енергията му усъвършенства умствените качества, ускорява способността за духовно и креативно обновяване. Изостря се възприятието за правдивост. Сега новите познания се усвояват изключително добре, появяват се нови хрумвания и решения. Трябва да се чете сред редовете. Подходящо време за предаване на опит и познания. Добре е да се медитира върху сакрални знаци, мандали, карти таро, руни.

В този лунен ден пред човек могат да се открият необятни вероятности за постигане до щастието. Препятствията, които се появяват не са огромни проблеми, а служат единствено като тренажор. Трябва да се търси позитивната страна на всичко, което се случва. Добре е да се демонстрира благотворителност и милосърдие, да се вършат дарове, въпреки и нещо дребно. Добродетелта през днешния ден дава огромни резултати. Всеки, който замисля нещо неприятно е жертван на неуспех.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове.

Днес е добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Пазете си нервите и здравето. Не се претоварвайте физически и прочувствено. Заболявания появили се в този ден са много рискови. Необходимо е да се обърне изключително внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния дирек. Избягвайте да вършиме внезапни придвижвания. Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и по всякакъв начин се приветства.

Сексът в този лунен ден се предлага да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Подстрижка - Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да се сдобиете с няколко непотребни кг. В този ден има смисъл единствено подравняването на косата, да оправите линията на бритона. Способства оздравяването на дихателната и отделителната система.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР