Луната е в знак Везни до 13:57ч но 1 декември При

...
Луната е в знак Везни до 13:57ч но 1 декември
При
Коментари Харесай

Пазете се от скандали, кражби и загуби

Луната е в символ Везни до 13:57ч само че 1 декември

При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си, покажете своето почитание към тях. Посредничеството на другари, родственици, а също и техните препоръки могат да бъдат прекомерно ефикасни. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар – 26 лунен ден от 02:29ч на 30 ноември до 03:43ч на 1 декември

Символ на лунния ден е жабата, блатото. Това е един от рисковите и сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Отнасяйте се доколкото е допустимо към всичко ставащо с известна подигравка и не губете възприятието си за комизъм. За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни.

Препоръчва се да се въздържате от дейни дейности, повече да почивате и да не хабите силите си, да избягвате физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

За бизнес е рисков този интервал. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, даже в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. Не си коства да се подхваща и стартира нищо, защото по-скоро ще донесе единствено загуби и щета.

Сега хората са склонни към безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Пазете се от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално внимателни и деликатни. Откажете от ненужните връзки и контакти, избирайте хората, с които поддържате връзка.

По-добре е да се въздържате от интимни връзки, защото няма да получите предстоящото задоволство. Силно противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

Слънчев календар - 15 безоблачен ден - Всичко през днешния ден би трябвало да носи наслада. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките.

По-важни аспекти:

Меркурий секстил Сатурн

Луна квадрат Венера

Венера секстил Нептун
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР