Луната е в знак Везни до 11:20ч на 21 февруари Луната

...
Луната е в знак Везни до 11:20ч на 21 февруари
Луната
Коментари Харесай

Ден за вътрешно преображение

Луната е в символ Везни до 11:20ч на 21 февруари

Луната носи атмосфера на покой и естетика. Повишава се виталният капацитет. Увеличава се желанието за естетика и равновесие. Хората в този момент са миролюбиви, не желаят кавги. Засилва се чувствителността към деянията на неучтивост и какофония. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Може да се намерят нови решения на остарели проблеми. Прави ви ни по-общителни. Може да ви се прииска да се срещнете със остарели познати, да прекарате малко време в приятна компания. Повишава се чувствителността към деянията на неучтивост и какофония. Партньорските връзки могат да бъдат усъвършенствани, а също трансформирани на ново ниво. 

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 22:15ч 

Ден, в който става алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Ден подобаващ за размисъл, в който можете да вземете значими решения. 

В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо, да започнете да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки в действителност са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция.

Всички дейности би трябвало да са деликатно премислени. По-добре е да работите постепенно, само че качествено, като проверявате всяка подхваната стъпка. Направете това, което събитията изискват. Успех ще реализиран тези, които работят групово, заедно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място. 

Следете своите мисли, думи и действия. Всички различия в този ден водят до съществени спорове, по тази причина не се карайте със своите близки. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще. 

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, към този момент могат да се осъществят. Сцена на ревнивост и недоразумение могат да станат мотив за раздор в персоналните ви връзки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. 

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов прочут, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен. 

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур. 

Следва 21 лунен ден от 22:15ч на 20 февруари до 23:27ч на 21 февруари

Слънчев календар – 7 безоблачен ден - Ден за креативен инициативи. Препоръчва се да стартирате креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Денят е удобен за всички съществени каузи, които авансово са добре премислени. Това може да е полагане основа за къща, ремонт, реституция, строителни работи. Трябва да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР