Луната е в знак Везни до 11:04ч на 27 март

...
Луната е в знак Везни до 11:04ч на 27 март
Коментари Харесай

Вселената препоръчва нищо важно да не се предприема

Луната е в символ Везни до 11:04ч на 27 март

Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. Хората в този момент са по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на посетители, за културни мероприятия. Време за подсилване на общуването с околните, любовните връзки. Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Добре е да се стартират процедури за намаляване.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 20:05ч

Ден на баланс, непорочност, естетика и правдивост, в който се реализира равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Лесно е да я унищожите посредством демонстрация на яд, експанзия и принуждение. Добре е във всичко да се търси златната среда. Така че още един път, не изпадайте в крайности. Ако чувствате, че сте на път да се ядосате на човек, по-добре е да спрете да поддържате връзка и да се уедините.

Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба. Прочетете нещо за тях. Това ще ви помогне да разберете дълбочината на този ден. 

Много удобен ден, който е целесъобразно да бъде прекаран допустимо най-пасивно. Разбира се, в случай че имате обичани неща, които можете да вършиме без усложнения и да ви носят единствено наслаждение, можете да ги вършиме. Денят способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо значимо да не се подхваща. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв интервал ”.

Днес имат право на отмора единствено тези, които фактически заслужават, които предните дни са се трудили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната мощ. При тях ще липсва всякакво предпочитание, ще имат изменчиво въодушевление, целият свят ще им е крив и ще са непрекъснато раздразнителни. Но повода за всичко това са самите те.

Препоръчва се да бъдете кротки и мирни, да не стартирате да изяснявате връзки с никого, да не се държите предизвикателно. Запазете равновесие и успокоение. В този ден не би трябвало да се крещи и да се показва безогледно държание. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. В 16-ия лунен ден няма място за кавги и спорове - през днешния ден се счита за недопустимо да се нарушава спокойствието на други хора. Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Ден, в който се обновява кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Денят е добър за всичко, обвързвано с филтриране, без значение дали става въпрос за общо разчистване на дома или духовно пречистване. 

Следва 17 лунен ден от 20:05ч на 26 март до 21:10ч на 27 март

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР