Луната е в знак Везни до 07:13ч, след което се

...
Луната е в знак Везни до 07:13ч, след което се
Коментари Харесай

Ден на вътрешно преображение

Луната е в символ Везни до 07:13ч, след което се реалокира в символ Скорпион.

През това време нараства напрежението, прочувствената неустойчивост. Зачестяват конфликтните обстановки, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Даже забравени обиди могат да избухнат с нова мощ. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те в този момент се вземат под въздействие на страстите и няма да са верни. Следете своите мисли и дейности, постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. В никакъв случай да не се работи с порив към злото. Избягвайте остра и тежка храна, яжте доста пресни зеленчуци и плодове. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 7 лунен ден до 13:50ч на 27 юли (от 12:37ч на 26 юли)

Подходящо е да се прекара времето на мира, в усамотение. Днес става енергийно преструктуриране на тялото и е доста рисково да се приказват неистини, клюки и да имате неприятни мисли. Може да ви предизвикат да говорите, само че внимавайте какво ще кажете и не произнасяйте неприятни и неприлични думи.

Лунният ден има отношение към силата на словото, словесната меродавност, по тази причина внимавайте какво казвате, тъй като може да се реализира. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка.

Подстрижката може да се организира единствено в границите на този лунен ден. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Следва 8 лунен ден от 13:50ч на 27 юли до 15:04ч на 28 юли

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Може да възродите старите планове, само че могат да зародят и нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да реагирате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием креативната си страна, да изразим своята характерност. На този ден във всеки човек „ изгаря” по нещо остаряло и отживяло, с цел да заеме неговото място нещо ново.

Това е ден на ликвидиране и вътрешна промяна. Настроението може да е изменчиво, тъй като денят е планиран да се отървем от страховете, подозренията, отрицателните усеща. Метафорично „ изгаряме” от вътрешната страна.

Работа: по-добре е да отложите финансовите интервенции. На работното място общуването да се сведе до най-малко - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. Много е значимо да се заобикалят кавги и спорове.

Това е превъзходен интервал за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак. В този интервал се предлага да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Водата през днешния ден има огромна лечебна мощ. Но с огъня бъдете внимателни – внимавайте за пожари и повреди.

9 безоблачен ден – Денят на Огъня е обвързван с голяма мощност, способства многостранното креативно развиване и уголемение на опциите на индивида. Ако имате напредък на силите през днешния ден, това е добре. Подходящо е да се стартират нови и съществени каузи. Полезно е да се върви пешком. Покупки – единствено най-необходимото, това, което ще ви би трябвало скоро. Хубаво е да се посети църковен храм. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР