Луната е в знак в знак Телец, където ще остане

...
Луната е в знак в знак Телец, където ще остане
Коментари Харесай

Астропрогноза: Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад

Луната е в символ в знак Телец, където ще остане до 02:09ч на 23 февруари. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Ако в този момент не се даде на струпаната вътре сила да излезе посредством съзидателна креативна активност, тя може да се обърне против самия човек и да откри излаз посредством физическа болест или психологично нарушаване. Сега се отдава повече значение на материалните ползи и желания. Идеално време за посещаване на креативен вечери, концерти и спектакъл. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други сходни. Луната внася някаква умиротвореност в живота. Могат да се появят незаинтересованост и лека горест. Подходящи цветове са жълто, оранжево и блестящо зелено. Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

След 13:47ч до 02:09ч през нощта Луната ще се движи на луфт. В това време да не се подхваща нищо значимо, не започвайте нищо ново, не подписвайте значими документи, не сключвайте покупко-продажби, не купувайте скъпи предмети, не правете предложение.

7 лунен ден продължава до 10:50ч.

8 лунен ден стартира от 10:50 и продължава до 11:29ч на идващия ден. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Това е много сложен ден, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Старайте се да не преразходвате силата си, тъй като има огромна вероятността за това. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас.
В този ден е значимо бързо да умеете да решавате проблемите. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. Подходящо за потегляне на път, за контакти, за възобновяване на правдивост.

Осмият лунен ден се счита за един от най-хубавите за смирение, духовна централизация и молитва. Да поискате помилван от всички, които волно или несъзнателно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В този лунен ден това става по-лесно, в сравнение с в други дни. Не изпускайте тази опция.

Полезно е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен преподавател. Поседете в храма, погледайте пламъка на свещта, това ще ви почисти от насъбраните негативи. Много добър в този лунен ден е контакта с огъня. Гледайки в пламъка на свещта си представете по какъв начин всички обиди и несгоди изгарят в него.

Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно: душата - от предходни грехове, тялото - от токсини, дома от ненужни и остарели движимости. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Отношения - Даже най-малките разногласия в къщи или в службата би трябвало да съумеете да изгладите, тъй като от тях може да се получи сериозен спор и да се стигне до злост на един към различен. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и даже да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Бизнес – Ден за втори късмет. Може да опитате да реализирате тези планове, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия.

Подстригване – Не се предлага.

Сънищата са движимости, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са доста значими в този момент, тъй като могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР