Луната e в знак Телец от 05:44ч до 18:17ч на

...
Луната e в знак Телец от 05:44ч до 18:17ч на
Коментари Харесай

Днес се отваря врата между небето и земята, човек може да разбере неизвестното

Луната e в символ Телец от 05:44ч до 18:17ч на 29 ноември

Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Много подобаващ миг за решение на финансови въпроси. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Слушайте, когато другите приказват, само че не спорете, разногласията са единствено кръстосване на шпаги и губене на ненужно време.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета. Пазете гърлото от доста кряскане и също от настинка. Не би трябвало да се пробиват уши или да се вадят сливици. Не е уместно да се лекуват и вадят зъби. Изключение постоянно за незабавните случаи.

Продължава 13 лунен ден до 15:38ч на 27 ноември (от 15:17ч на 26 ноември)

Денят можете да се съпостави с колело, което се търкаля от планина. Не се плашете и не забавяйте скоростта. Успехът е близо. Денят не е подобаващ за съществени каузи и инициативи, изключително в случай че ги вършите сами. Ако планирате значим въпрос, отложете неговото осъществяване за по-благоприятно време. Но без значение какво се случва, не изоставяйте авансово започнатите каузи. Енергията да завършите започнатото е изцяло задоволителна.

От енергийна позиция в този лунен ден освежаваме енергийният си ресурс, обновяваме виталната мощ. На 13-ия лунен ден идват такива галактически трептения, които въздействат удобно на креативната сила.

Този ден е много тайнствен и тайнствен: вратата сред небето и земята се отваря, човек може да разбере незнайното. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на струпване на информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот.

Може да се върнат някои остарели проблеми, които не са решени по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент. 13 лунния ден е предопределен за отработване на грешките. Могат да се повтарят разнообразни житейски обстановки, хора и събития от предишното да се върнат, евентуално в леко изменена форма. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което ни се случва, сме го заслужили. Затова, вместо да недоволстваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво тъкмо сме създали "погрешно " и в случай че е допустимо, да го изправим.

Ако в обкръжението ви има хора и откакто поддържате връзка с тях ви се появи възприятие за непълноценност, главоболие или се депресирате, тогава е пристигнал най-подходящият миг да прекъснете връзките с тях. Лош знак за този ден е болки в стомаха - те демонстрират некоректността на вашите дейности. Заболяванията, почнали в този ден, могат да станат продължителни и мъчно се лекуват. Освен това заболяванията на тринадесетия лунен ден се смятат за кармични и медицинските средства не са задоволителни за лекуването им.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Той би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Въздържайте се от нови запознанства.

В този магически и тайнствен ден е доста удобно да се опече кръговиден самун. Зарадвайте себе си и обичаните хора с апетитен, хрупкав домакински самун.

Следва 14 лунен ден от 15:38ч на 27 ноември до 16:03ч на 28 ноември

Денят е комплициран - от една страна е доста добър за всевъзможни инициативи, за реализация на дълготрайните проекти, само че въпреки това, този ден постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване.

12 безоблачен ден – В него господстват скрити сили. Днес всеки получава толкоз, колкото е заслужил. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Добре е да обърнете повече внимание на околните си и да им окажете помощ.

По държанието на животните в този ден се съди по какъв начин се отнасят хората към вас. Да ви излае куче – носи неприятности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР