Луната е в знак Телец от 05:23ч на 17 август

...
Луната е в знак Телец от 05:23ч на 17 август
Коментари Харесай

Подходящо време за размисъл и вземане на важни решения

Луната е в символ Телец от 05:23ч на 17 август до 15:07ч на 19 август

Търпението доста нараства. Увеличава се силата на волята ни. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. 

Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими. 

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 23:18ч

Ден за алхимия на духа, за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Подходящо време за размисъл, в което можете да вземете значими решения. В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо. Ще започнете да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки в действителност са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна.

Всички различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки. Следете за своите мисли, думи и действия. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич или самопризнание за виновност. Няма значение. Главното е да сте откровени. 

Всички ваши дейности би трябвало да са деликатно премислени. По-добре е да работите постепенно, само че качествено, като проверявате всяка подхваната стъпка. Направете това, което събитията изискват. Успех ще имат тези, които работят групово, заедно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви запаси. 

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят. Избягвайте обаче сцените на ревнивост и недоразумение в персоналните ви връзки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. 

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако срещнете нов прочут, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен. 

Тъй като Луната в този момент понижава, всичко в природата става по-бавно, по-малко интензивно. Това важи за човешкото държание. Процесите в организма не се правят толкоз бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично равнище става изчистването му. Уязвим е стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Внимавайте да не го травмирате. Водата има в този миг целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, противоположен душ.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур. 

Следва 21 лунен ден от 23:18ч на 17 август до 23:44ч на 18 август

Слънчев календар – 30 безоблачен ден - Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Необходимо е да се очистите от всичко остаряло и ненужно. Следете за своите мисли, по-малко говорете, дръжте под надзор страстите. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има леко зарево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР