Луната е в знак Телец от 04:19ч до 08:04ч на

...
Луната е в знак Телец от 04:19ч до 08:04ч на
Коментари Харесай

За душата е добре да се разкрие днес в творчеството или любовта

Луната е в символ Телец от 04:19ч до 08:04ч на 3 октомври

Дните на Телеца са отлично време за решение на на практика въпроси. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост.  При доста хора ще се следи енергиен спад. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Търпението удивително се ускорява. Увеличава се силата на волята.

Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането, крещенето. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими. 

Лунен календар: не престава 17 лунен ден до 20:12ч 

На този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Ден за вътрешна независимост, разкрепостеност, изоставяне на задръжките, забавление и наслада.  Луната освобождава хората от всевъзможни стеснения и комплекси. 

На този ден е добре да разкриете от себе си най-хубавите си страни, да покажете обич към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлота и деликатност на другите. Денят е енергийно кондензиран и тези, които са развити духовно могат да получат откровения и има опция да познаят същинската обич. 

Пасивен ден, обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Добър и благополучен ден, на реализиране на вътрешна независимост, наслада от съществуването. Счита се, че е обвързван със Слънцето, по тази причина би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата и хората, които обичате.

Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Необходимо е да има естетика във всичко. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Сега не трябва да се живее по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали. 

В този лунен ден е хубаво да се пие алено вино. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и фамилиарност. 

Подстригването ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте. 

Удачен ден за всевъзможни покупки. Важното е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното. 

Следва 18 лунен ден от 20:12ч на 1 октомври до 20:41ч на 2 октомври
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg