Луната е в знак Телец от 01:44ч на 28 януари

...
Луната е в знак Телец от 01:44ч на 28 януари
Коментари Харесай

Фениксът като символ на деня символизира преход към ново ниво

Луната е в символ Телец от 01:44ч на 28 януари до 10:36ч на 30 януари

Луната внася някаква умиротвореност в живота. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Сега се отдава по-голямо значение на материалните ползи и желания.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши. Не се предлага хирургични намеси въобще. Това не важи за незабавните и животоспасяващи случаи. Избягвайте студените питиета, както и викането. Отложете визитата при ортодонт, в случай че не ви е незабавно.

Лунен календар: 7 лунен ден продължава до 11:20 ч на 28 януари

Следва 8 лунен ден от 11:20ч на 28 януари до 11:45ч на 29 януари

С осмият лунен ден стартира втората фаза на лунния месец. На първо място, това е денят на измененията, вътрешната промяна. Символът на деня е Феникс, горящ в огън и възкръсващ от пепелта, символизиращ прехода към ново равнище. Промените в индивида настъпват на биохимично равнище, на равнище кафези и тъкани. Тялото е наситено с сила. 

Като цяло денят е доста деен и може да ви сервира изненади и непредвидени събития. Днес Висшите сили дават на човек, в случай че заслужава „ втори късмет “. Осмият лунен ден дава опция на всеки да стартира „ от нулата “.

Препоръчва се да запалите свещ, да съзерцавате огъня. Хубаво е сами или някой непосредствен човек да прекара запалена свещ около чакрите ви и по тялото от горната страна надолу.

Добре е да анализирате предишното си. Спомнете си старите обиди и ги пуснете. Ако можете да се отървете от гнета на предишното и си позволите да започнете да живеете по друг метод, тогава ви чакат съществени промени към по-добро.

Денят е сполучлив за работа в екип. Благоприятно време, с цел да търсите нови сътрудници и да разширите бизнеса. Най-добрият ден за изявленията. Можете умерено да започнете нови неща, да очертаете нови проекти, да вършиме ремонт вкъщи, да отидете на екскурзия, да се преместите в различен дом, да промените работата си. Но не забравяйте: с цел да внесете в живота нови цветове, ново прекарване и усещания, би трябвало да измененията нещо вътре в себе си. 

Днес черният дроб, стомаха и периферната нервна система са „ под офанзива “ - целесъобразно е да ограничите храната и да не претоварвате стомаха. Алкохолът и цигарите са противопоказани. Идеалната диета за през днешния ден би била плодове, зеленчуци, зърнени храни.

В този ден би трябвало да поискате амнистия (реално или мислено) и да простите на хората, да се забавлявате с обичания човек или да сте в кръг от близки хора. По-добре е да избягвате разногласия и спорове.

Покупки – Подходящо е единствено за пазаруване на антики или използвани неща. Всички други покупки няма да донесат наслада, а в противен случай, ще доведат до куп разнообразни дребни проблеми.

Най-добре е да се заобикалят интимни връзки и единствено може да се отдадете на четене на книги и теоретично асимилиране на полови техники.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР