Луната e в знак Телец, където ще остане до 17:09ч

...
Луната e в знак Телец, където ще остане до 17:09ч
Коментари Харесай

Човек е лесно податлив на различни съблазни и изкушения в този ден

Луната e в символ Телец, където ще остане до 17:09ч на 30 октомври.

Когато осезаем позитивното въздействие на Луната можем да станем много хармонични в този интервал. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Този интервал може да се дефинира като времето, когато се демонстрира естествената устойчивост, здравомислие, нерешителност, неизменност и самообладание. 

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза. Луната въздейства върху обонянието и усета. 

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 17:37ч

Това е ден на битка за правдивост,  за прояви на примирение, самообладание. Всичко скрито може да стане очевидно. В 15 лунен ден човек става елементарно предразположен на разнообразни съблазни и изкушения. 

Днес би трябвало да се приключва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в триумфа, не би трябвало да допускате подозрения. Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние. В този ден е добре да се съблюдават разпоредбите на аскетизма.

Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Много е значимо да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, в случай че държите на връзките. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да вземат връх над разсъдъка.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден позитивно въздейства върху мислите. Не се предлага да се ядат месо и гъби, защото вероятността от отравяне е висока. 

Здравето в този момент изисква изключително внимание, изключително при хората, които имат хронични болести (захарен диабет, заболявания на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение. Този интервал се характеризира с прочувствена неустойчивост. Да се уравновеси психическото положение и да се концентрирайте върху силата си ще оказват помощ разнообразни медитативни практики, занимания с йога.

15-ти лунен ден е рисков интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отсрочат за друго време.  

Неблагоприятно време за подкастряне. Може да имате неприятности със здравето и неприятно самочувствие, да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 17:37ч на 29 октомври до 18:10ч на 30 октомври
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР