Луната е в знак Телец, където ще остане до 15:03ч.

...
Луната е в знак Телец, където ще остане до 15:03ч.
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Обърнете внимание на знаците на съдбата

Луната е в символ Телец, където ще остане до 15:03ч. Преобладава материалистичната конфигурация, практичността, ускорява се търпението. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета и кряскане, врата от стоене на течение, правете извършения за шията, отложете визитата при ортодонт.

Луната от 01:06 до 15:03ч се движи на луфт. През този интервал не е уместно да се стартират значими и нови каузи. Не започвайте нищо значимо, не посещавайте държавната администрация за споразумяване на въпроси, не предприемайте значими решения, настоятелен договаряния. Всичко ще бъде на вятъра и ще изхабите доста нерви, ще срещнете доста компликации, а краят е неразбираем.

В 15:03ч Луната минава във въздушния знак Близнаци, където ще остане до 17:28ч на 20 април.

4 лунен ден стартира от 08:26ч и продължава до 09:09ч на идващия ден. Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на индивида вкусил от неразрешения плод. Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс.

Първата половина на 4 лунен ден е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните трендове и единствено с помощта на прояви на дипломатичност и доброжелателност може да се избегнат споровете.

Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас. Избягвайте както груповата работа, по този начин и местата, където има доста хора. Желателно е да останете пасивни и повече време в усамотение. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Може да имате дейни контакти, само че се въздържайте да вземате бързи решения. Бъдете деликатни, защото денят е цялостен с изкушения и провокации. Несдържаните хора е по-добре да помълчат, защото със злите си езици могат да довлекат беди.

Не би трябвало да се късат цветя, да се режат дървета. Добре е всякакво другарство с тях. Хубаво е да прекарате повече време измежду природата, в парка и да се насладите на хубава музика в усамотение.

Здраве - Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Някой от околните ви може да потърси съвет от вас. Не бързайте незабавно да го давате. Първо огледайте обстановката от всички страни. Бързо взетите решения са огромна неточност в този миг. Търсете във всичко златната среда, правете взаимни отстъпки.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс.

Бизнес – Забавете малко темпа и анализирайте обстановката. Добро време за струпване и обработка на нова информация, за търговски интервенции. Време за модернизация на бизнеса. Не жалете нито време, нито пари за продуктивността на своето дружество.

Подстрижката - Ако сега ви устройва здравето и персоналния ви живот и нищо друго не желаете, то въздържайте се от подкастряне в този ден. Работата е там, че след подстрижка косите ви ще порастват дълго и може да се промени тяхната конструкция, дебелина на косъма, гъстотата, а това непроменяемо ще повлече след себе си промени в енергообмена, което пък ще се отрази на живота ви като цяло. Трудно е да се предвижда характера на промените.

Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР