Луната е в знак Телец и се движеше на празен

...
Луната е в знак Телец и се движеше на празен
Коментари Харесай

Днес е загадъчен и мистичен ден, в който...

Луната е в символ Телец и се движеше на луфт до 10:32 часа. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета, врата и раменете си от течение и правете извършения за шията.

Освен това, на днешния ден е препорачително да не стартирате нищо значимо, акпо сте от хората, които елементарно се отхвърлят. Новите инициативи ще са съпроводени от компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат.

Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка.

Астролозите предлагат през днешния ден да не се стартират сантиментални или другарски връзки, само че развиването на към този момент съществуващи такива дава обещание да бъде сполучливо.

В 10:32 часа Луната мина във въздушния знак Близнаци. Един добър ден за отзивчивите и мобилни хора. Днешният ден ще бъде кондензиран с информация и връзка от всевъзможен тип — телефон, SMS, интернет, другарство онлайн. Подходящо е за пътешестване, за вървене на посетители. Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете и дробовете.



12-ти лунен ден до 14:57 ч. Ден на хармонията и любовта. Предразполага към правене на положително, и ни дава опция да бъдем в мир със себе си. Противопоказно е да се ядосвате и гневите, да изпитвате негативни страсти. Не би трябвало нищо да се стартира и подхваща, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Ако още не сте го създали, към момента може да се обърнете с молба към Висшите сили, тъй като в този ден молитвите ни биват чути, в случай че са откровени и изключително, в случай че се молим за други хора.

13 лунен ден стартира в 14:57 часа и продължава до 15:46 часа на идващия ден — Ден мистериозен и тайнствен, в който се отваря врата сред земята и небето. Може да научите нещо незнайно ви до момента. Колелото на ориста е готово да се завърти още веднъж и единствено от вас зависи към положително или неприятно. Ден съвършен за реализиране на естетика. Добър за промяна на предишното и на ориста. Можете да внесете промени. Не е желателно да се подхваща и стартира нещо, защото доста обстановки се повтарят, връщат се още веднъж като неприятно усвоени уроци за промяна, проверка и смяна. Ден за приемане на нова информация, за струпване на познания, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи още веднъж остарял и пропуснат проблем. Денят е удобен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови хрумвания.

В следобедните часове и по здрач можете да си хапвате по-обилно, тъй като 13 лунен ден е денят на похапването. Добре е да се употребява жива храна т.е. плодове и зеленчуци. Добре е да не се храните самичък, а в компанията на фамилията или другари.

Болести зародили в този ден мъчно се поддават на лекуване. Който се разболее в 13-я лунен ден, може да е за дълго. Повишена е възприемчивостта на организма към отрови, алкохол и опиати. Сега би трябвало изрично да се отбягват. Денят е удобен за техники за изчистване на енергийните канали (меридианите и чакрите), както и за дихателни извършения.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, да е деен, кондензиран със мощни усеща, до цялостно безсилие и приятна отмалялост. Но в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си.

Липсата на полово предпочитание в тринадесети лунен ден или отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Днешният ден е подобаващ за всевъзможни покупки , само че най-вече за такива, за които от дълго време сте събирали пари.

Нова информация за старите проблеми можем да получим в този момент и от сънищата си. Възможно е нужната информация да не ни се даде напряко, а посредством знаци и алегории. Опитайте се да разшифровате съня — той е достоверен и отразява вашите действителни проблеми, които е належащо колкото може по-скоро да намерят своето решение.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР