Луната e в знак Телец до 19:41ч на 26 януари.

...
Луната e в знак Телец до 19:41ч на 26 януари.
Коментари Харесай

Сега е време само за любов

Луната e в символ Телец до 19:41ч на 26 януари. По време на такова лунно въздействие нашето самообладание удивително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. При някои ще се следи енергиен спад, на други ще им бъде задоволително радостно и продуктивно.

Когато осезаем позитивното въздействие на Луната, можем да станем много хармонични в този интервал. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Много подобаващ миг за решение на финансови въпроси. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Не се предлага да стартират в този момент сантиментални или другарски връзки, само че развиването на към този момент съществуващи връзки дава обещание да бъде сполучливо.

9 лунен ден продължава до 12:14ч – Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

10-ти лунен ден стартира в 12:14ч. и продължава до 12:50ч на идващия ден. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Всички каузи в този момент вървят добре. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. Това е ден, в който човек е кадърен обективно да оцени своите благоприятни условия. Плановете приведете в сходство с действителността. Договорите биха имали добра вероятност. Продуктивни ще са пътуванията и договарянията.
След започване на десетия лунен ден е удобно за развиване на партньорските връзки, подсилване на връзките и контакти. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, своето семейство. Може да организирате фамилна вечеря. Само при корените си човек може да откри нов източник на сила. Трябва да избегнете свадите и неприятните обстановки, добре е да се заемете съществено със отговорностите си. Не се предлага усамотение. По-малко страсти! Опасни са фамилните разногласия и спорове. Избягвайте ги по всевъзможен начин другояче зародилия спор ще остане в фамилията за дълго, нагледно казано „ ще пусне корени”.

В този ден сме нормално мощни и енергични. Затова можем да се заемем с всевъзможни значими каузи - триумфът ни ще бъде гарантиран. Ако в този ден въпреки всичко чувствате крах на силите и неприятно въодушевление, ще би трябвало съществено да измененията своя метод на живот към по-здравословен и изобщо да се заемете със здравето си.

За здравето е един от най-благоприятните дни, когато дори при най-безнадеждно болните се усъвършенства самочувствието. Не би трябвало да се гладува. Полезно е да се пият повече течности.

Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, единствено в типичен вид.
Не се предлага подкастряне след 12:14ч.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР