Луната e в знак Телец до 18:17ч на 29 ноември

...
Луната e в знак Телец до 18:17ч на 29 ноември
Коментари Харесай

На този ден самият Създател ни помага във всичко

Луната e в символ Телец до 18:17ч на 29 ноември

Луната внася някаква умиротвореност в живота. Много подобаващ миг за решение на финансови въпроси. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Слушайте, когато другите приказват, само че не спорете, разногласията са единствено кръстосване на шпаги и губене на непотребна сила.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета. Пазете гърлото от доста кряскане и също от настинка. Не би трябвало да се пробиват уши или да се вадят сливици. Не е уместно да се лекуват и вадят зъби. Изключение постоянно за незабавните случаи.

Продължава 14 лунен ден до 16:03ч на 28 ноември (от 15:38ч на 27 ноември)

Това е най-мощният енергиен ден на лунния месец. Денят е добър за начало на значими каузи. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. На 14 лунен ден получаваме финален късмет да внесем позитивни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни оказва помощ във всичко. Атмосферата е доста наситена. Възможно е да употребявате силата на Луната в собствен личен интерес. Избягвайте да прекарвате този специфичен ден в бездействие. Не губете времето в дреболии.

В този ден са вероятни неочаквани промени в настроението, защото душeвността претърпява обилни натоварвания. Не би трябвало да оставяте обаче неприятни усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. Не всеки ще може да издържи на мощният галактически енергиен поток. Много хора ще се почувстват зле, ще изпаднат в депресивни положения и отчаяние.

Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип ремонт. Не би било неприятно енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Денят е подобаващ за връзка на всички равнища: с другари, близки, родственици, сътрудници, сътрудници. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го вършиме тук-там, където не сте го правили.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден другояче ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

Следва 15 лунен ден от 16:03ч на 28 ноември

Също неподходящ ден за подкастряне. Може да имате неприятности със здравето.

13 безоблачен ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Днес елементарно може да станете жертва на психо-енергийни офанзиви (чужда злоба и ненавист), по тази причина се погрижете за личната си отбрана посредством молебствия и защитни техники. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и за освобождение от отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР