Луната e в знак Телец до 17:49ч на 26 февруари Когато

...
Луната e в знак Телец до 17:49ч на 26 февруари
Когато
Коментари Харесай

Подходящо е да се прекара денят в уединение и мълчание

Луната e в символ Телец до 17:49ч на 26 февруари

Когато осезаем позитивното въздействие на Луната можем да станем много хармонични в този интервал. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат.

Този интервал може да се дефинира като времето, когато се усеща притокът на жизнеспособност, когато се демонстрира естествената устойчивост, здравомислие, нерешителност, неизменност и самообладание. Уязвими са региона на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

Луната е на луфт от 16:43ч до 17:49ч. След това минава в символ Близнаци.

Лунен календар: продължава 6 лунен ден до 10:13ч на 26 февруари

Следва 7 лунен ден от 10:13ч на 26 февруари до 10:46ч на 27 февруари

Подходящо е по опция да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл.

Старите проблеми се нуждаят от нови решения, само че те надали ще бъдат открити в този момент. Може да ви предизвикат, само че вие внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични думи. Като цяло е добре да говорите по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна към всяка изречена дума, даже инцидентно произнесена и може да бъде осъществено.

Това, което мощно пожелаете на някой или на себе си – хубаво или неприятно - може да се сбъдне. Не бива да се изричат проклятия по адрес на никой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности, даже към този момент да сте не запомнили. Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не би трябвало да се споделят неистини, да се демонстрира коварство.

Не би трябвало да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не би трябвало да се яде пилешко месо, яйца или артикули приготвени с тях. Благоприятно е да се организира недояждане.

Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки.

Многословието и ругатните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да се почисти тялото, изключително белите дробове и гърлото.

Подходящи са всякакви инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Сексът по опция би трябвало да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с доста нежни думи, похвали, любовни игри.

Добре е да употребявате музика, защото ускорява очароващото влияние. В връзките си е разрешено да говорите единствено за обич.

В никакъв случай не допускайте да се стигне до спор и да изричате гневни думи. Подстригването е удобно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго- осведомителното поле в по-широк диапазон.

Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

Добре е да се молите - молитвата ви ще бъде чута бързо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР