Луната е в знак Телец до 13:30ч на 3 февруари

...
Луната е в знак Телец до 13:30ч на 3 февруари
Коментари Харесай

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

Луната е в символ Телец до 13:30ч на 3 февруари

Луната в Телец внася някаква умиротвореност в живота, усилва самоконтрола. Хората стават по-практични и с материална настройка, по-възприемчиви към хубостта на земният свят и дребните наслади на живота, включително яденето и секса. Сега рядко могат да пораждат мощни прояви на яд и неодобрение. Време за довеждане докрай на започнатото, само че не е уместно за въвеждане на нови хрумвания. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Уязвими са региона на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система. Благоприятен е масажът на вратните области с масло от арника. Пазете гърлото от кряскане и избягвайте мощно изстудени питиета.

Хороскоп за февруари за Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Продължава 9 лунен ден до 11:52ч на 2 февруари (от 11:25ч на 1 февруари)
Този лунен интервал е под напрежение. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението. Може да се проявят някои недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега организмът е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

Следва 10 лунен ден от 11:52ч на 2 февруари до 12:21ч на 3 февруари
Хубав и благополучен лунен ден. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Този ден има мощна сила, по тази причина негов знак е фонтанът, олицетворяващ източника на живот. След предходния сложен лунен ден, последователно ще стартира да ви обзема възприятие на възторг, оптимизъм, чувство за жизненост. Може да почувствате, че сте подготвени да „ премествате планини “. Всички каузи в този момент вървят добре. Договорите биха имали добра вероятност. Продуктивни ще са пътуванията и договарянията.

Благоприятно за развиване на партньорските връзки, подсилване на връзките и контакти. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, своето семейство. Може да организирате фамилна вечеря. Не се предлага усамотение. По-малко страсти! Опасни са всевъзможни фамилни разногласия иконфликти, в случай че зародят в този момент, ще останат в фамилията за дълго, нагледно казано „ ще пуснат корени”. За здравето е един от най-благоприятните дни, когато дори при най-безнадеждно болните се усъвършенства самочувствието. Не би трябвало да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики. Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, единствено в типичен вид.

19 безоблачен ден – Денят е обвързван с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде респект и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР