Луната е в знак Телец до 08:20ч на 16 юли

...
Луната е в знак Телец до 08:20ч на 16 юли
Коментари Харесай

Денят е свързан с пробуждане силите на природата

Луната е в символ Телец до 08:20ч на 16 юли

Търпението удивително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка.

Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.
Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Доминиращ 24 лунен ден от 01:59ч на 15 юли до 02:27ч на 16 юли

Енергийно мощен и деен ден, обвързван с пробуждането на силите на природата. Прилив на позитивна сила, която подтиква към наслада и забавление, основава празнично въодушевление. Духът би трябвало да се резервира жизнен и никога да не се оказва напън върху обстановките.

По отношение на бизнеса е добре да се даде опция да се завършат започнатите планове. Да не се изпуска подобен късмет, защото астралната сила способства освен финализацията на настоящите каузи, само че и тяхното подсилване.
Време за креативен и ексцентрични решения. Бъдете признателни за всичко. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно делата ви. Благоприятен ден за енергийно интензивни и сложни каузи, които изискват тежък мисловен или физически труд.

Излишната сила би трябвало да се изразходи посредством секс или физически извършения. Ако принадлежите към пасивните хора или сега имате потребност от бездейност, тогава можете да посветите този лунен ден на сън или отмора. Благоприятно време, което да се прекара в дребна компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация.

Денят се смята за физиологически тежък. Ден за подсилване на физическото и духовното здраве. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна, да се стига до физическа отмалялост, да се злоупотребява с алкохол.
Днес се предлага да се занимавате с обич. Общуването с противоположния пол носи прелестни чувства. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести и има целебна мощ. Денят е удобен за събуждане и превръщане на половата сила.

Подстригването или подравняването на косата носят единствено изгода. Ще придобиете спомагателна сила, която ще ви е нужна в идващите няколко дни.
Сънищата, които сънувате дават напътствие за положението на половата сила. Хубави сънища значат, че всичко е наред в персоналния живот, а неприятните сънища демонстрират, че има проблеми в тази област.

27 безоблачен ден – Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни непотребни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР