Луната е в знак Телец до 08:20ч на 16 юли

...
Луната е в знак Телец до 08:20ч на 16 юли
Коментари Харесай

Емоционално нестабилен и опасен ден

Луната е в символ Телец до 08:20ч на 16 юли

Търпението удивително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. При доста хора ще се следи енергиен спад. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка.

Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Доминиращ 23 лунен ден от 01:34ч на 14 юли до 01:59ч на 15 юли

Символ на деня е крокодила, от който би трябвало да се поучим на самообладание и успокоение. Емоционално неустойчив ден. Неудържимата експанзия е сложна за управление. Това е стресиращ интервал, когато посоката на вибрациите на Луната още веднъж се трансформира.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 юли

Денят Учител - това е доста сложен ден, изискващ от ученика голяма дисциплинираност и безкористност. Опасността се заключава в преценката на опциите си да види сериозните обстановки. Необходимо е да се предпазите от конфликти с гневна навалица, да не се поддавате на провокации, изкушението за възмездие.

Този ден е знак на саможертвата, покаянието, разбирането и опрощението. Основната помощ, която можем да окажем на светлите сили в този лунен ден, е твърдостта в отстояването на определения път на галактическата обич.

Опасно е да се поддавате на гнева, на лакомията и алчността. Този ден би трябвало да бъде интервал на пост и самоограничение, нерешителност и акуратност, придобиване на сили и благоприятни условия за излекуване. Денят е доста травмоопасен, би трябвало да отбраните гръбнака си.

Не водете затънал метод на живот. Да има повече придвижване.

Не се подлагайте на хирургични интервенции (освен животоспасяващи).

Сексуалната сила на този ден подкопава здравето.

Ден на съблазни, гонене, набези, повишаване на престъпността. Тълпата е извънредно рискова. Необходимо е, в случай че имате такава опция да не напускате дома си без последна нужда. Ако се постанова да отивате на работа, бъдете извънредно внимателни. Не предизвиквайте никого и се старайте да не се поддавате на провокации.

Това е денят на отбрана на къщата, в който е належащо да се почисти и поръси със светена вода, филтриране аурата на стаите на дома посредством огън на запалена свещ (по посока на часовниковата стрелка от входната врата обикаляте стените и по ъглите), опушване на пространства с тамян или благовония. Със запалената свещ може да се вършат кръстове във въздуха, да се чете молитвата „ Отче наш”.

За бизнеса не е добър ден. По-добре да се почива и да не се подхваща нищо значимо. Новите контакти и покупко-продажби са извънредно несполучливи и договарянията могат доста да задълбочат всяка обстановка.

Сънищата би трябвало да се поясняват на назад.

26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР