Луната е в знак Телец до 08:04ч на 3 октомври Дните

...
Луната е в знак Телец до 08:04ч на 3 октомври
Дните
Коментари Харесай

Новите дела са неудачни

Луната е в символ Телец до 08:04ч на 3 октомври

Дните на Телеца са отлично време за решение на на практика въпроси. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост.  На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Увеличават се силата на волята и търпението.

Хубаво е да прекарате повече време измежду природата, да стоите по-дълго време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. При доста хора ще се следи енергиен спад. Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането, крещенето. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 20:41ч

Ден на „ мъртвата ” вода. Принципът на " мъртвата " вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към предишното, от следствията към аргументите.

Символ на 18 лунен ден е огледалото. Символичен воин на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същина, демонстрират грешките, над които би трябвало да работим. Може да се появи незаинтересованост, прочувствена или физическа уязвимост. Бъдете внимателни и благоразумни.

Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси е по-добре да се отсрочи. Новите каузи са неудачни. Активните каузи се позволяват, само че не са целесъобразни. Може да се занимавате с креативна работа.

Денят не подхожда за другарство. Изясняването на връзките още повече ще се заплетат. Може денят да се окаже тежък за фамилните връзки. Възможно е някой от околните ви да е в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите.

Подходящо е за малко пътешестване и промяна на ситуацията. Секс не се предлага. Да се заобикаля зачатие. Неудачен ден за встъпване в брак.

Заболяванията зародили в този ден, постоянно са лъжливи и рискови. Лекува се не същинската болест, защото тя е скрита, замаскирана. Лечението би трябвало да се организира деликатно, защото процеса може да бъде непредсказуем и е належащо да се избере подобаващото лекарство. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има наклонност към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват едва. Не би трябвало да претоварвате бъбреците, би трябвало да се пият по-малко течности, да не се яде тежка храна. Особено деликатни би трябвало да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене.

Грижите за растения по-добре да отложите.

Следва 19 лунен ден от 20:41ч на 2 октомври до 21:16ч на 3 октомври
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР