Луната е в знак Телец до 07:31ч на 22 март.

...
Луната е в знак Телец до 07:31ч на 22 март.
Коментари Харесай

Много подходящ момент за решение на финансови въпроси


Луната е в символ Телец до 07:31ч на 22 март. Когато осезаем позитивното въздействие на Луната можем да станем много хармонични в този интервал. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. При някои ще се следи енергиен спад, на други ще им бъде задоволително радостно и продуктивно. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Много подобаващ миг за решение на финансови въпроси. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Не се предлага да стартират в този момент сантиментални или другарски връзки, само че развиването на към този момент съществуващи връзки дава обещание да бъде сполучливо.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета. Не би трябвало да се пробиват уши или да се вадят сливици. Не напрягайте гласовите си връзки. Не посещавайте мануален терапевт за наместване на шийните прешлени. Неподходящо за лекуване на зъбите. Благоприятен е единствено масажът на врата с масло от арника.

4 лунен ден продължава до 08:51ч.

5 лунен ден стартира в 08:51 и продължава до 09:29ч на идващия ден. По принцип този лунен ден е добър и благополучен. Символът на деня е Еднорог, който значи силата на разсъдъка и тялото, непорочност и непорочие. И въздействието му се отразява на характера на деня. Всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването, през днешния ден се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, разбор на личните и други дейности, работа над осъзнатостта. Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества, като обич и амнистия. Благоприятно се отразява на работата над чистотата на мислите и желанията. Това може да бъде подкрепено, като четете молебствия и напявате мантри. Не е уместно за съществени каузи, нито за изявление за нова работа. Новите каузи няма да донесат триумф. Неблагоприятно е за креативен инициативи.

Освен за духовно, уместно е и за физическо рационализиране. Физическото натоварване оказва положително въздействие. Особен резултат има и практикуването на йога. По време на което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване. Благодарение на измененията, които се случват в нравствен проект, чувствителността през този лунен ден доста се усилва. Както във втория лунен ден, през днешния ден вашата вътрешен глас се разгръща и върху храната, като измежду разнообразието на продуктите, можете да изберете тези, които са потребни за вас.

Според поверието за лунния ден е добре през днешния ден да поплачете, освен това освен на сън, само че и в реалност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

Здраве – За уязвима зона се смята стомаха. Употребявайте единствено лека и прясна храна, свежи артикули, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни артикули. Да се заобикаля месото, в това число риба. Пийте билкови чайове. Ако ви боли стомаха през днешния ден, евентуално имате неприятно държание и употребявате неприлични думи. Не бива да таите неприятни мисли. Ако здравето ви пострада през днешния ден, би трябвало да измененията нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която приемате в този момент и постъпва в организма, се отразява освен на тялото, само че и на аурата.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен и да се одобри като целителен. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Подсрижката може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на нея може да се освободите от депресивно положение.

Сънищата отразяват вътрешното положение. В този интервал стават промени в нравствен проект, промяна от едно положение в друго. Ако се отнесете деликатно към сънищата, ще разберете в каква посока ще бъдат измененията. Или сте на пътя на духовното развиване или вършиме ход по кръга без да получите нов опит. В този случай се предлага да анализирате живота, мислите и дейностите си. Интуицията ще ви помогне да извършите верните заключения.
Смята се, че в случай че сънищата са свързани с път, това е добър знак, а тежките сънища демонстрират здравословни проблеми. Добър знак, в случай че плачеш на сън. В този миг душата ви се пречиства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР