Луната e в знак Телец до 05:09ч на 13 януари

...
Луната e в знак Телец до 05:09ч на 13 януари
Коментари Харесай

В този ден се създава мост между земният и небесният свят

Луната e в символ Телец до 05:09ч на 13 януари

Този интервал може да се дефинира като времето, когато се усеща притокът на жизнеспособност, когато се демонстрира естествената устойчивост, здравомислие, нерешителност, неизменност и самообладание. Уязвими са региона на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 12:46ч на 11 януари

Труден ден. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем. Лесно могат да ви урочасат неприятни очи, защото вътрешната сила е отслабена. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат.

Следва 10 лунен ден от 12:46ч на 11 януари до 13:11ч на 12 януари

Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти. Бог е благосклонен и оказва помощ позитивните мисли да се приближат до мечтаното съвършенство. Прекарайте първата половина на този лунен ден неподвижен, работете с менталните сили, изграждайте позитивни мисловни облици. Втората половина на деня носи силата на тази планета, която в дадения месец се намира в съответстващото зодиакално съзвездие, в тази ситуация Козирог. Хванете силата на Слънцето и Плутон, вземете позитивното в тях, само че се пазете от отрицателното въздействие.

Очистете се с вода: на главата излейте кофа хладна вода и мислите ви незабавно ще станат по-светли, а на душата по-леко. Намирайки лекост, човек е благоразположен към наслада.

Това е фамилен ден, добре е да прекарате времето със фамилията и околните си. На този ден ще бъде доста уместно да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предшественици. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, обичаи, мемоари. При такива размисли може да се откри нова информация, нов източник на сила.

Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

Това е най-подходящото време за забременяване на дете. Поради тази причина, сексът би трябвало да бъде празничен и в случай че е допустимо - богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм, постоянно боледува и има по-малко шанс в живота и назад, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има положително здраве, по-високи умствени качества и резистентен темперамент.

10 лунен ден не е доста добър ден за подкастряне, може да повлияе отрицателно на вашето благоденствие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, само че от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще усъвършенства енергийния продан.

Ритуал на 10 лунен ден

Свържете астралното с менталното тяло. Има античен бит: целунете ръцете си (може и нечии други). Нежността се предава и усеща. Прегръщайки себе си, се съединявате с астралното си тяло. Украсете го (укрепете) с хубави облекла, с благовония обсипете Храма на душата. А менталното тяло се очиства с безмълвие и прогонване на мислите. Изпълнете се със светли мисли единствено за Бога, родината, околните. Запалете свещ и се прекръстете с молитва. Искрено се помолете да се очистите и извършите със светлина и лекост. Отпуснете се и изпратете своето предпочитание (едно) в зенита на небето, пуснете го с издишване: „ Ах-х “.

Слънчев календар – 27 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) - Днес се основава мост сред земният и небесният свят и Висшите сили приказват с нас посредством знаци. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни непотребни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.

Астро-аспекти:

Слънце секстил Нептун (05:30ч)

Луна площ Меркурий (11:39ч)

Луна съвпад Уран (14:23ч)

Луна площ Сатурн (18:54ч)

Марс площ Нептун (23:45ч)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР