Луната е в знак Телец до 01:34ч на 27 декември

...
Луната е в знак Телец до 01:34ч на 27 декември
Коментари Харесай

Ден на спонтанността и непредсказуемостта

Луната е в символ Телец до 01:34ч на 27 декември

Хората в този момент са с по-практическа и материална настройка. Повече се интересуват от битието. Да се заобикалят нестимулираните дейности и местата, където има доста хора.

Добре е да се срещате с близки и обичани хора. Шопингът добре се отразява на душeвността. Идеално време за гурме, за кулинарни опити, да опитате нови предписания, нови коктейли. За да повишите и подобрите настроението, би трябвало да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от настинка.

От 13:33ч до 01:34ч на 27 декември Луната излиза на луфт. Нищо значимо не се предлага да стартирате или да купувате.

12 лунен ден до 14:32ч на 26 декември (от 14:06ч на 25 декември)

Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго.

Благоприятно е за другарство и за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Посетете черква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

13 лунен ден от 14:32ч на 26 декември до 15:02ч на 27 декември

Денят е мистериозен и тайнствен.

В него се отваря врата сред земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било незнайно до момента. Слушайте препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Работата би трябвало да бъде ориентирана към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят разнообразни обстановки от живота ви, които към този момент сте претърпели. Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях ви останат неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Това е по този начин, тъй като насъбраната в първите две етапи на Луната сила към този момент е толкоз мощна в нашето тяло, че тя стартира да циркулира в него по затворен кръг, безусловно измива, пречиства, възобновява всички органи и системи. Заедно с силата в организма, прелестно циркулират кръвта и другите течности и другите потребни субстанции. Ето за какво през този ден яжте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за нови полови техники и пози, любовни игри. Сексът би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

11 безоблачен ден – Препоръчва се всичко да се прави с лекост, експедитивност. Занимавайте се с доста каузи, не зацикляйте единствено върху едно нещо. Важно е да се отреагирва незабавно на изменящите се обстановки. Хубаво е да се приведе дома в ред, да се одобряват посетители. Благоприятно е да се съберете с другари от детството си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР