Луната е в знак Стрелец от 08:09 ч. Добра позиция

...
Луната е в знак Стрелец от 08:09 ч. Добра позиция
Коментари Харесай

Астро съвет: Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен

Луната е в символ Стрелец от 08:09 ч. Добра позиция за пътешестване и проучване на живота. Може да възникне предпочитание да се повеселите и да се разгори пристрастеност към хубавия живот.

Ако прекомерно сте се потопили в битовизма, то в този момент можете да разперите „ криле” и да се освободите от грижите. Освен това Луната има свойството да вдъхва креативен и обществен огън – време да се обновите и ободрите. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

12-я лунен ден продължава до 17:49 ч и нормално минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Не е належащо да се демонстрира бързане, прибързаност, а всичко да се остави да следва естественият си темп. Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. И дума не може да става да се изпитва яд, каквито и да е негативни страсти, да има разногласия. Точно противоположното, следва да се стремим към покой, усамотение, обич към всичко, което ни обкръжава. Не е уместно времето за хазартни игри, за търговски каузи и всичко, което е обвързвано с материални придобивки. Да не се използва груба храна, да се пият повече течности, натурални сокове като се изключи ябълкови. Сънищата в този момент не заслужават да им се обръща внимание. Да не се претрупва сърцето физически и прочувствено.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

13-ти лунен ден (от 17:49 ч до 18:44 ч на идващия ден) е за приемане на нова информация, за струпване на познания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи още веднъж остарял и пропуснат проблем. Значи е пристигнало време да се замислите за предишното и най-сетне да разрешите теглещите ви обратно нерешени витални задания. Не бива да се гладува. Трябва да имате задоволително сили, с цел да извършите поставените пред себе си задания. Период на корекции. Можете да внесете промени. Най-доброто време за разкриване на нов тип действия, за разширение на бизнеса, сключване на споразумения, разширение сферата на въздействие.

Нова информация за старите проблеми можем да получим в този момент и от сънищата си. Възможно е нужната информация да не ни се даде напряко, а посредством знаци и алегории. Опитайте се да разшифровате съня - той е достоверен и отразява вашите действителни проблеми, които е належащо колкото може по-скоро да намерят своето решение.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски /новаторски/. Това е най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри.

Сексът би трябвало да е деен, несметен, кондензиран със мощни усеща, до цялостно безсилие и приятна отмалялост. Но в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си.

Липсата на полово предпочитание в тринадесети лунен ден или отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си. Сексуалната фамилиарност е най-добре да се размени с лек сексуален масаж.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР