Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 21:13ч

...
Луната е в знак Стрелец, където ще остане до 21:13ч
Коментари Харесай

Препоръчително е да се ограничи комуникацията или поне да не се влиза в неприятни разговори


Луната е в символ Стрелец, където ще остане до 21:13ч на 19 януари

В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към рекомендации и съблюдават режими. Ражда се предпочитание да се дават препоръки и да се оказва помощ на другите. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност.

Не забравяйте, че интервенция в непознатите каузи може да има единствено тогава, когато ви помолят за помощ. Много е удобно за физическо натоварване, спорт, асимилиране на нови познания.

Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна, която натоварва черния дроб. Уязвими са кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да вървите дълго или да стоите прави.

Лунен календар: 26 лунен ден от 04:23ч на 18 януари до 05:40ч на 19 януари

Този лунен ден се смята се за един от най-критичните дни. Ден на спорове и загуба на сила.

През този интервал е целесъобразно да се ограничи връзката или най-малко да не се влиза в неприятни диалози. Силно се демонстрира желанието за конфликтност, непримиримост, за доказване на своята справедливост във всичко.

При разногласия обаче не се стига до положителни резултати.

Постарайте се да имате позитивни мисли.

Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

Характерна прочувствена неустойчивост и честата промяна в настроенията, постоянно водят до разногласия, спорове и кавги. Необходимо е да се резервира успокоение и самоограничение. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Тежък интервал, когато би трябвало да мобилизирате своите физически и духовни сили, да не се подавате на никакви провокации и съблазни.

За бизнеса е рисков този интервал. Препоръчително е да се отсрочат всевъзможни финансовите интервенции и инвестиции, самоограничение от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции, сключване на документи. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят кавги и разногласия.

Съветът е нищо да не се стартира или възнамерява, защото може да “затънете в блатото ” или нещата да ви се осъществят навръх назад. Много сила в този ден отива за празно мърморене - следете за думите си или по-добре замълчете.

Неблагоприятен ден за значими решения, за дейни дейности, за определяне на нови връзки и контакти.

Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни.

26 лунен ден се смята за един от най-опасните дни за здравето.

Болестите почнали в този момент са рискови.

Добре е да се посети черква или храм.

Строго е неразрешено да се яде месо, риба, яйца, морски блага и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане.

На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство.

Подстрижката не се предлага. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР