Луната е в знак Стрелец и се движи на празен

...
Луната е в знак Стрелец и се движи на празен
Коментари Харесай

Астропрогноза: Ден за разрушаване на старото. Почистете дома си основно

Луната е в символ Стрелец и се движи на луфт до 11:53ч. Уязвими са бедрата, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система. През това време да не се стартира нищо ново и значимо.

В 11:53ч Луната минава в символ Козирог. Започва да спада прочувственият тонус. Хората се ориентират към този момент към по-практичното. В своите действия и решения се управляват извънредно от логиката, здравия разсъдък и целесъобразността. Намалява способността за съчувствие, по-малко ни вълнуват към този момент проблемите, изключително непознатите. Уязвими са костите, кожата, коленете. Всяко тяхно натоварване може да докара до щета

23 лунен ден стартира от 02:12ч и продължава до 03:03ч на идващия ден. Символ на този ден са Химера и Цербер, които охраняват подземното царство. Неблагоприятен ден. Често е именуван ден на квадрата или кръста. В него се следят внезапни проявления на отрицателни страсти. Особено страдат хората, които имат прочувствени пристъпи. При по-спокойните персони се демонстрира като влошено самочувствие, угнетено въодушевление, заплеснатост. Човек може да има чувството за загуби и че няма надзор над нещата. Общуването с други хора не носи изгода в този момент, а повече щета. Постарайте се колкото може по-малко да поддържате връзка. По опция да се прекара този ден вкъщи, в тиха и спокойна конюнктура, в усамотение, надалеч от всекидневните каузи и проблеми. Да се заобикалят публичните мероприятия, митинги, групови събирания, посещаване на мачове. Голям е рискът да срещнете там провокации, безотговорно държание и използване на груба мощ.

Не е уместно за никакви инициативи. Въздържайте се от бизнес каузи. Неподходящо е да се вземат решение финансови въпроси. Избягвайте да рискувате. Неподхожда за креативна работа. Ако в някаква обстановка сте стигнали до лимита, то в този момент внезапно може да се промени вашия живот и да започнете на чисто в тази сфера, в която чашата на търпението ви е преляла. Много подобаващ ден за отмора и разтоварване. Ден за разрушение на остарялото, за коренни промени и преобразования. Подходящо е още да се освободите от всичко остаряло и ненужно, за генерално разчистване на дома.

Здраве - Увеличава се заплахата от контузии. Наблюдава се спад в виталната мощ и сила. Могат да се проявят хронични болести. Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма.

Диета - Полезно е еднодневното недояждане. Ако не можете да гладувате, предлага се вегетарианска диета. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна, защото те покачват агресивността, а през днешния ден тя изобилства.

Отношения - Това е ден, в който вместо да се осъждат другите, е по-добре да се постараете да разберете претекстовете за непознатите действия или както се споделя да влезете в „ непознатата кожа”. Не започвайте да изяснявате връзки между тях. Този ден е знак на самопожертвованието, покаянието, разбирането и прошката на другите. Ако се разведете в 23-ти лунен ден, то имате всички шансове по-късно още веднъж да се съберете със съпруга/та си.

Секс - Противопоказен е секса, защото в този лунен ден води до мощно физическо и прочувствено безсилие. Добре е да се въздържате от полови контакти. Не удобно за зачатие.

Сънищата са лъжовни. Може да имате кошмари, само че те нищо не значат.

Подстригването не се предлага. Може да докара до утежняване на здравето.

Градинска работа – извънредно неподходящо е за работа с растения.

Няма нищо ужасно, в случай че спазвате инструкциите за приложимост на деня.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР