Луната e в знак Стрелец до 23:55ч на 24 март Най-доброто

...
Луната e в знак Стрелец до 23:55ч на 24 март
Най-доброто
Коментари Харесай

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре

Луната e в символ Стрелец до 23:55ч на 24 март

Най-доброто време за учене и асимилиране на нова информация. Луната в Стрелец носи прочувствена непоклатимост, блян към премереност и ред, хората в този момент са по-изпълнителни към рекомендации и съблюдават режими, желае им се да дават препоръки и да оказват помощ на другите. Пробуждат се качества като благотворителност, милосърдие, увереност.

Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги дистанции и да стоите дълго време прави.

Луната е на луфт от 15:00ч до 23:55ч. - В това време не купувайте и не предприемайте нищо значимо, не подписвайте контракти.

Луната минава в символ Козирог в 23:55ч.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден от 01:03ч на 24 март до 02:14ч на 25 март

Ден на висшата небесна мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползва.

Препятствията, които застават пред вас, не са огромни проблеми, а служат единствено един тип като тренажор. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от комплицираната обстановка е там, където е и входа. Добър ден да преосмислите дейностите си.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже да е нещо дребно. Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата. Пазете си нервите и здравето.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове. Въздържайте се от рецензии и водачество.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не е уместно за работа в екип.

Двадесет и вторият лунен ден е удобен интервал за всички типове покупки, само че изключително за закупуване на сладкиши и алкохолни питиета, по-специално положителни виновност и коняци. Освен това в този момент е добре да купувате всичко, обвързвано с духовността и мистиката, свещени предмети, броеница, фигурки на богове.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

След подстрижката в този ден може да се сдобиете с няколко непотребни кг.

Слънчев календар – 4 безоблачен ден –  Време за осъществяване на дълга. Ден на битка за правото, за състрадание и отбрана на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР