Луната е в знак Стрелец до 22:45ч на 6 юни.

...
Луната е в знак Стрелец до 22:45ч на 6 юни.
Коментари Харесай

Ден на висока емоционална активност

Луната е в символ Стрелец до 22:45ч на 6 юни.

Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Период на висока прочувствена интензивност. В хората се демонстрира нужда да поучават другите. Удачен миг за тези, които желаят да разпространят своите хрумвания измежду масите. Това е най-хубавото време за учене, най-лесно се усвоява новата информация. Удават се всички каузи с устременост към обществения и публичния живот.

Много е удобно за физическо натоварване, спорт. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пешком. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска.

Продължава 14 лунен ден до 20:47ч на 5 юни (от 19:32ч на 4 юни)

Това е най-мощният ден на лунният месец. Денят е добър за начало на значими каузи. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. Днес би трябвало да се обръща внимание на всевъзможни сигнали, съвпадения, знаци. Добре е да се стартират някакви положителни каузи. Всичко, което се захване в този момент, ще има триумф.

Лунната сила постъпила в организма би трябвало да се употребява. Ако не го извършите, можете да си навредите. Не се надявайте, че неизползваната сила ще остане като ресурс. Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Не би било неприятно енергийно да почистите къщата и пространството си.

Препоръчва се в този ден да има ликвидиране на всичко – дома, само че най-много на тялото – посредством миене, водни процедури, сауна, клизми. Ако се появи стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, само че в случай че има подрастващо потомство в него, то може да има затруднения. Те може да се опитат през днешния ден да покажат темперамент. Да призовавате гласът на разсъдъка им ще е неефикасно. Напълно задоволително е да им отстъпите.

Загадъчен и тайнствен ден, в който се отваря врата сред земята и небето

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

Следва 15 лунен ден от 20:47ч на 5 юни до 21:57ч на 6 юни

Пълнолуние в 22:14ч знак Стрелец, последвано от отчасти лунно затъмнение. В това време е пика на нашата интензивност, както физическа, по този начин и прочувствена. Повишава се чувствителността. Психическата активност се изостря, по тази причина креативните хора (художници, поети) получават прилив на ентусиазъм, а престъпните натури - спомагателен тласък към незаконни замисли. В този интервал не вземайте съществени решения. Възможно е да има честа промяна на настроението, остри интуиции, изключително при дамите. Внимателно би трябвало да се отнасяте към всички знаци, които ориста ви праща. Добре ще бъде, в случай че съумеете да видите грешките, които сте направили и да станат ваш капитал за в бъдеще.

Това пълнолуние благоприятства Овен, Лъв, Везни, Водолей. За останалите ще бъде по-труден интервал. Пълнолунието е постигане на кулминационната точка и избавление от остарялото, непотребното. Пуснете всички огорчения и обиди, отрицателни събития, които сте претърпели в последно време. Освободете се от отрицателните мисли и неприятните привички. Най-силно дамите усещат лунното затъмнение. Лунното затъмнение ще окаже въздействие и върху деца до 4 година възраст, както и мъже, при които доминира в тънкото им тяло повече женска сила.

17 безоблачен ден - Денят е добър за делата, които се нуждаят от бързи решения. Нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР