Луната е в знак Стрелец до 21:40ч ва 8 август Преминавайки

...
Луната е в знак Стрелец до 21:40ч ва 8 август
Преминавайки
Коментари Харесай

Подходящо време за романтика и интимност, за разкрепостяване на духа и разпускане

Луната е в символ Стрелец до 21:40ч ва 8 август

Преминавайки през знак Стрелец, Луната придава на човек идеалистична настройка, податливост към философстване, усилва желанието му да покаже своята подготвеност. Увеличава се жаждата за завършения и желанието да се отпътува някъде. Ставаме всеки по собствен метод, малко идеалисти: мечтаем за по-добри времена, вършим проекти за отмора, търсим нови способи за решение на проблеми. Тези лунни дни са удобни за придобиване на нови познания, на нови умения.

Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система. Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Рискът от произшествия се усилва, изключително в планините и подземен. Увеличават се пътно-транспортните катастрофи.

Лунен календар: Продължава 10 лунен ден до 16:44ч

Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти. Те могат да се приведат сполучливо в деяние.

В този ден Луната оказва помощ да станем по-открити и общителни, настройва ни към духовно развиване, уголемява кръга на ползите, ускорява остроумието, интензивността. Хората стават по-оригинални и самостоятелни, самоуверени. Много добър ден за началото на всякаква умствена и физическа работа, за връзка с другари, сътрудници, родственици. Всички каузи се развиват добре.

Следва 11 лунен ден от 16:44ч на 7 август до 17:59ч на 8 август

Един от най-силните енергийни дни. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е знак на властта, олицетворяваща силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина - знак на придвижване, път цялостен с тествания.

Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост.

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Пренасочете силата си към градивни на практика действия. Да се внимава да не се  правят нелепости. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Болестите в този интервал за мъжете са незначителни, а при дамите могат да доведат до затруднения. Полезно е да се вършат дълги разходки.

Времето подхожда за романтика и фамилиарност, за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки!

Подстригване едвам след 16:44ч е уместно - покачва проницателността на мозъка.

Покупки - Благоприятен ден за закупуване на газови горелки, печки, заваръчни машини, свещи, запалки, лампи, крушки и сходни предмети. С една дума, всичко, което по някакъв метод е обвързвано с огъня, както в дословен, по този начин и в метафоричен смисъл.

Слънчев календар –20 безоблачен ден - Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е належащо цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен път. Сега елементарно се вземат решение всевъзможни разногласия, заплетени проблеми. Не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не би трябвало да се унищожава живата природа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР