Луната е в знак Стрелец до 15:03ч на 18 май Нараства

...
Луната е в знак Стрелец до 15:03ч на 18 май
Нараства
Коментари Харесай

Ако се препънете – знак за наближаваща опасност

Луната е в символ Стрелец до 15:03ч на 18 май

Нараства потребността от придвижване. Хората са по-философски настроени, по-изпълнителни към рекомендации. По-ясно изявени са качества като благотворителност, милосърдие, увереност. 

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система. Добре  е да се заобикалят кръвопреливане, донорски процедури, оперативна интервенция на изброените органи като се изключи незабавните и животоспасяващи случаи. Избягвайте да натоварвате черния дроб с мазна храна. 

Луната е на луфт от 07:00ч до 15:03ч, време, в което не е уместно да се подхваща нищо значимо. 

Луната минава в символ Козирог в 15:03ч. 

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 23:58ч на 18 май

Символ на деня е огледалото. Символичен воин на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същина, демонстрират грешките, над които би трябвало да работим. Може да се появи незаинтересованост, прочувствена или физическа уязвимост. Бъдете внимателни и благоразумни.

Новите каузи са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отсрочи. Съдебните каузи могат да имат непредвиден излаз. Неблагоприятно за изпити. Активните каузи се позволяват, само че не са целесъобразни. Може да се занимавате с креативна работа. 

Денят не подхожда за другарство. Изясняването на връзките още повече могат да се заплетат. Подходящо е за малко пътешестване и промяна на ситуацията. 

Заболяванията зародили в този ден, постоянно са лъжливи и рискови. Лекува се не същинската болест, защото тя е скрита, замаскирана. Лечението би трябвало да се организира деликатно, защото процеса може да бъде непредсказуем и е належащо да се избере подобаващото медикаменти. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има наклонност към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват едва. Трябва да се пият по-малко течности, да не се яде тежка храна. Особено деликатни би трябвало да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене. 

Секс не се предлага. Неподходящо за зачатие. Неудачен ден за встъпване в брак.

Грижите за растения по-добре да отложите. 

Следва 19 лунен ден от 23:58ч на 18 май до 0:59ч на 20 май

Слънчев календар – 29 безоблачен ден –  Ден на благите проявления и инициативи. Подходящо да изберете нов път, да вършиме нови проекти. Приветства се възприятието за комизъм, което се демонстрира в този ден като чувство за избавление от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и познания. Благоприятно е за диалози, само че следете за словото, което изричате.

Поверия на деня - Ако денем настойчиво ви преследва някаква музика, това е знак, че сте под контрола на Висшите сили – ще има обилни промени в бъдеще.

Ако се препънете с единия крайник или паднете, това е знак, че сте предизвестени за някаква заплаха. 

Лош знак е да загубите някаква движимост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР