Луната е в знак Стрелец до 10:32ч на 5 юни В

...
Луната е в знак Стрелец до 10:32ч на 5 юни
В
Коментари Харесай

Днес е благословеният ден, в който можете да лежите по-дълго в леглото

Луната е в символ Стрелец до 10:32ч на 5 юни

В дните на Стрелеца настройката е идеалистична. Социалния и публичния живот се засилват. Засилва се склонността да се търси правдивост и страната на правото. Пазете се от демонстрация на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Ограниченията се понасят мъчно.

Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Период на висока прочувствена интензивност. В хората се демонстрира нужда да поучават другите. Удачен миг за тези, които желаят да разпространят своите хрумвания измежду масите.

В такива дни особена сила имат билковите настойки направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, култивиран чай (салвия) и бял равнец. Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 21:54ч

Енергията на този лунен ден е доста хармонична. Това е чист, ярък, спокоен ден. Време е за отмора от интензивни и дейни дейности. Осъществява се  равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености.  Ако съумее да живее в сходство с силата на 16 лунен ден, тогава ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празно любознание, злопаметност, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Днес е благословеният ден, в който можете да лежите по-дълго в леглото, да се разхождате и да почетете за наслаждение. 16-я лунен ден е предопределен да ви помогне да се възстановите.

Постарайте се да бъдете тихи и кротки, не започвайте да изяснявате връзки с никого. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен. Нарушаването на хармонията на този ден няма да докара до нищо положително.

Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение. Полезни са и почистващите процедури и уелнес дейностите. Приятно е прекарването измежду природата. Физиологично този ден се свързва с далака, който контролира кръвотворната функционалност.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други Яжте естествени храни, които съдържат желязо, пийте сок от нар. Не преяждайте. Елиминирайте алкохола.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 21:54ч на 4 юни до 23:02ч на 5 юни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР