Луната е в знак Стрелец до 05:04ч на 5 септември Препоръчва

...
Луната е в знак Стрелец до 05:04ч на 5 септември
Препоръчва
Коментари Харесай

Водата днес има силни лечебни свойства

Луната е в символ Стрелец до 05:04ч на 5 септември

Препоръчва се да не се вземат значими съществени решения. Сега хората са настроени идеалистично и по-философски. Социалния и публичния живот се засилват. Лесно се възприема всякаква информация. Добре е освен да се получават нови познания, само че и да се предават познания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост и правото.

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, жлъчка, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар:  8 лунен ден продължава до 15:46ч на 4 септември

В този ден могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Може да възродите старите планове, само че могат да зародят и нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да реагирате, да не им оставяте време за развиване. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. 

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием креативната си страна, да изразим своята характерност. На този ден във всеки човек „ изгаря ” по нещо остаряло и отживяло, с цел да заеме неговото място нещо ново. Това е ден вътрешна промяна. Настроението може да е изменчиво. Метафорично „ изгаряме ” от вътрешната страна. Това е превъзходен интервал за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак.

Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. Много е значимо да се заобикалят кавги и спорове. Водата през днешния ден има огромна лечебна мощ. Но с огъня бъдете внимателни – внимавайте за пожари и повреди.

Следва 9 лунен ден от 15:46ч на 4 септември до 16:54ч на 5 септември

Този лунен ден е първия сериозен ден от лунния цикъл. Съществува нужда от енергийно позволение сред съзнателното и безсъзнателното у нас, а реакцията ни на силата на деня дефинира нивото на нашата осъзнатост.

В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. 

Може да се проявят вашите недостатъци, страхове, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

Време на енергиен поврат. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. 

Слънчев календар – 18 безоблачен ден - Ден на благодарността и милостта. Днес настроението би трябвало да бъде празнично и радостно, всичко би трябвало да вършиме с лекост и усмивка на разположение.  Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите.

Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР