Луната е в знак Стрелец до 04:22 на 11 февруари.

...
Луната е в знак Стрелец до 04:22 на 11 февруари.
Коментари Харесай

Луната ни носи философска и идеалистична нагласа

Луната е в символ Стрелец до 04:22 на 11 февруари. Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и порядък.

В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към рекомендации и съблюдават режими, желае им се да дават препоръки и да оказват помощ на другите. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Преминавайки през този знак Луната носи философска и идеалистична настройка на хората, търсене на правдивост. Лесно се усвоява всяка информация. Активността също се ускорява. Днес не би трябвало да се взема нещо, което е изгубено от други хора. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Опасни са деянията на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Ограниченията се понасят мъчно. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда. Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

След 18:39 ч. Луната минава на луфт до 04:22ч на сутринта. Не започвайте нищо значимо.

25 лунен ден стартира от 03:26ч – Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден никой не би трябвало да бърза. Не се предлагат интензивността, прибързаността, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, никакви значими каузи, само че би трябвало да завършите незавършеното. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади. Ден на бездейност, уединение и покой. Това е ден за концентриране, самовглъбяване, за вътрешна работа. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Вашият тъничък, нравствен свят е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага нравствен стрийптиз. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси. Счита се, че тихия глас на интуицията през днешния ден е гръмък. Нищо инцидентно няма изключително през днешния ден. Обръщайте внимание на всички знаци. Ден на пророчествата и предсказанията. Може инцидентно да отворите книга в този ден и да откриете търсеният отговор или нужната ви информация. Ще почувствате със сърцето си. Логиката и разсъдъкът в този момент минават на по-заден проект. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размисли, за дейна вътрешна работа.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР