Луната е в знак Стрелец до 02:34ч на 9 май Докато

...
Луната е в знак Стрелец до 02:34ч на 9 май
Докато
Коментари Харесай

Време за веселие и радост, за вътрешно освобождение

Луната е в символ Стрелец до 02:34ч на 9 май

Докато Луната се движи през Стрелец, е по-вероятно да мислим за благоприятни условия, които предизвикват растежа и да се усещаме по-енергични.

Стрелецът е знакът на оптимизма, висшето познание, задачите, пътуванията, откровенията и философията. Сега, когато Луната е в този знак, ние сме свободни да изследваме мозъците си и да забележим по какъв начин можем да станем освен това, в сравнение с сме.

В тези дни настройката е преобладаващо оптимистична и идеалистична. Социалния и публичния живот се засилва. Хората в този момент са по-щедри, великодушни, решителни. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Има податливост да се търси правдивост. Ограниченията се понасят мъчно.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави, седалищният нерв.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 23:00ч

Ден за забавление и наслада. В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Ден за вътрешна независимост, разкрепостеност, изоставяне на задръжките. Луната освобождава хората от всевъзможни стеснения и комплекси. Пасивен ден, обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Добър и благополучен ден за наслада от съществуването. Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-хубавите си страни, да покажете обич към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлота и деликатност на другите. Денят е енергийно кондензиран и тези, които са развити духовно могат да получат откровения и има опция да познаят същинската обич.

Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има естетика във всичко. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Сега не би трябвало да се живее по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали.

В този лунен ден е хубаво да се пие алено вино. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и фамилиарност.

Подстригването ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Важното е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 23:00ч на 7 май до 00:11ч на 9 май
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР