Луната e в знак Скорпион от 08:16ч на 8 юли

...
Луната e в знак Скорпион от 08:16ч на 8 юли
Коментари Харесай

Засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите

Луната e в символ Скорпион от 08:16ч на 8 юли до 11:35ч на 10 юли

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, ускорява се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат не от положително въодушевление, а от депресивни претекстове и печални мисли. Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Вместо да разгадаем казуса, ние го заплитаме още повече.

В никакъв случай да не се работи с порив към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и придвижите замисленото за времето по-късно. По-скоро вашето ненадейно предпочитание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и в случай че въпреки всичко го реализирате, в следствие ще се окаже, че ви носи повече оскърбление, в сравнение с задоволство. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните обстановки и в същия този момент камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен блестящ лотос на вашето прояснение.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 15:13ч на 8 юли

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия.

Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Препоръчва се ликвидиране на пространствата физически и енергийно.

Следва 10 лунен ден от 15:13ч на 8 юли до 16:28ч на 9 юли

Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене.

Това е ден, в който човек е кадърен обективно да оцени своите благоприятни условия. В този ден сме нормално мощни и енергични. Затова можем да се заемем с всевъзможни значими каузи - триумфът ще бъде гарантиран. Делата, стартирани през днешния ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да деянията задоволително интензивност.

В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, със фамилията си. Може да организирате фамилна вечеря.

Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за интимни прекарвания. Благоприятно за забременяване на дете.

Слънчев календар – 20 безоблачен ден –  Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е нужна цялостна отдаденост. Или не започвайте нищо или го свършете до дъно. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните диалози. Благоприятно е да се пътува единствено на къси дистанции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР