Луната е в знак Скорпион от 05:58ч. до 15:55ч на

...
Луната е в знак Скорпион от 05:58ч. до 15:55ч на
Коментари Харесай

Започнете нещо кардинално в периода на намаляваща Луна

Луната е в символ Скорпион от 05:58ч. до 15:55ч на 8 февруари. Опасен интервал.

През това време нараства напрежението, истеричността, прочувствената неустойчивост. Конфликтните обстановки се случват съвсем на всяка крачка, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Хората наподобяват неуправляеми, раздирани от негативни усеща и отрицателни страсти.

Затова би трябвало всеки да се стреми към самообладание и благосклонност към човешките недостатъци, по опция да не наскърбява и да не се наскърбява. Не би трябвало да се следват формулите “ Ако те ударят по едната буза, обърни другата”, нито “ Око за око, зъб за зъб”. Това е време, в който ваш лозунг би трябвало да станат думите на Конфуций: “ На положителното отговори с положително, а на злото - със справедливост”. Без особени проблеми и загуби може да отмине този интервал, в случай че съхраните възприятието си за комизъм и подигравка, само че без да прераства в жлъч.

Помнете, че в този момент и най-малката отрицателна мисъл или негативна страст нараства неведнъж. Следете своите мисли и дейности, постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Страхувайте се от визитата на ревизори в подобен миг. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Противопоказен е секса.

21 лунен ден (продължава от 23:29 на 05.02. до 00:32ч на 07.02.) – е мощно деятелен, с галактически нюанс.

Да започнете нещо съществено в интервал на намаляваща Луна, не е добра концепция, защото непрекъснато ще изпитвате дефицит на астрална сила и като резултат триумфа ще е извънредно подозрителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите по какъв начин да поправите следствията. Удачен ден – работата ще спори. В случай на потребност, може да разчитате на поддръжка. Хубаво е да си организирате любовни или другарски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни безредици. Ще усетите енергиен напредък. Усамотението не се предлага и в този момент то изключително ще тежи.

21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовно практики. Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен. Крайно нежелателно е да постановяваме на другите своето мнение, да се държим нападателно и да манипулираме близките.

Мистерията на деня е алегорично съединяване на Дух, Душа и Знания. Човек роден в този ден е позитивен, ярък, постоянно изпълняващ дълга си по съвест, а не по обвързване. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове. В този лунен ден са се родили Фридрих Енгелс и Дейл Карнеги.
Необходимо е този ден да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и подсилване на тялото с потребна храна. Да се заобикалят артикули, които натоварват черния дроб като алкохол, салами, мазна храна, артикули съдържащи животинска лой и раздразнението. В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че получите признаци на проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Отношения - Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители.
Секс - В 21-ви лунен ден сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

За бизнеса е прекомерно продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да съумеете да свършите доста неща. Главното е добре да планирате дейностите си, с цел да не ви разсейват дребните грижи и несъществените елементи.
Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР