Луната e в знак Скорпион от 04:00ч на 11 декември

...
Луната e в знак Скорпион от 04:00ч на 11 декември
Коментари Харесай

Ден, в който съдбата може да ви предостави подарък

Луната e в символ Скорпион от 04:00ч на 11 декември до 04:40ч на 13 декември

В дните на Скорпиона можем да станем раздразнителни, нервни, мрачни и ядосани. Времето се характеризира с възходящо напрежение, усилва прочувствената възбудимост. Можем да бъдем недоволни от себе си и от хората към нас – податливост всичко да се вижда в черни тонове. Постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Бъдещите майки в тези дни би трябвало да се пазят от всякакво напрежение, тъй като в този момент е по-лесно да получат прибързано раждане или импровизиран аборт. В дните на Скорпиона се облечете топло и се старайте да не се преохлаждате. Уязвими са половите органи и дебелото черво. За предпочитане е да се заобикалят интимните връзки.

27 лунен ден от 03:31ч на 11 декември до 04:48ч на 12 декември

Този лунен ден се отнася до последната балсамична фаза на лунния цикъл, както и всички последващи лунни дни. Това е много спокоен и спокоен лунен ден, само че това изисква рационално и дейно систематизиране на силите, защото силата на деня, въпреки и постоянна, е доста лимитирана. Подобно на предходните лунни дни, актуалният ден е също отдаден на духовното развиване. Денят идеално подхожда за медитативни практики, защото оказва помощ да се реализира цялостно разпределяне, належащо за реализиране на вътрешната естетика. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите ентусиазъм. Денят е кондензиран с информация и в случай че внимавате за това, което се случва към вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате опция да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата и в случай че има компликации в променените условия, да намерите умно и дейно решение.

Според Тибетската астрологическа школа е добре в този ден да се упоменат мъртвите, да се извършат някои ритуали.

Работа и бизнес – Смята се, че средствата дадени за щедрост в този лунен ден, след това се трансформират в придобивки, освен духовни, само че и материални. Добре е да се работи по обществени въпроси. Благоприятно е за бизнес пътувания и служебни командировки. Добри резултати ще донесат настоящите контракти. Възможно е дейно да се решат проблемите, свързани с финансовата и комерсиалната активност. Но другите интервенции в региона на недвижимите парцели се предлага да бъдат отсрочени за различен ден, защото през днешния ден шансът може да ви заобиколи.

Здраве - 27-ия лунен ден е добър интервал за осъществяване на здравни и общо укрепващи комплекси. Препоръчва се деликатно да се правят закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, само че неговата активност би трябвало да бъде умерена. Внимателно отношение изисква цялостното прочувствено положение. Предотвратяването нанервния стрес и облекчаването на напрежението способстват за възстановяване на кръвообращението, което през днешния ден може да бъде нарушено. В тази връзка е добре да отделите време за разнообразни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи потреблението на синтетични лекарствени средства, в случай че е допустимо, да се заменят с естествени аналози. За лекуване е добре да се употребяват естествени и хомеопатични медикаменти.

Този лунен ден е подобаващ за отмора. Добре е да посветите деня на фамилията, в другарство с по-старото потомство. Можете да вършиме това, което желаете. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете обичана книга. Подходящо е за домашна работа.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви би трябвало, значимото е покупката да не е прекомерно скъпа.

Подстрижка – Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане, както и за смяна на имиджа. Подстрижката ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

26 безоблачен ден – Днес ориста може да ви даде подарък. Подходящо време да се обърнете към Висшите сили за помощ. Даже най-простите и елементарни молби доближават до тях в този момент. Не си отхвърляйте нищо в този ден. Добре е да сте облечени в нови облекла.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР