Луната е в знак Скорпион от 02:07ч на 11 март

...
Луната е в знак Скорпион от 02:07ч на 11 март
Коментари Харесай

Денят е неблагоприятен и труден за връзките и любовта

Луната е в символ Скорпион от 02:07ч на 11 март до 09:22ч на 13 март

Постепенно стартира да се натрупва напрежение. Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Докато се намира Луната в символ Скорпион, въздействието на мъжката сила върху децата е изключително благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги поучават, да поговорят с тях. Ако липсват татковци, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или различен мъж, прочут на дома, само че най-добре е в случай че е обвързван с кръвна връзка с детето. 

Уязвими стават половите органи. 

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 22:44ч на 11 март

Този лунен ден носи отрицателна сила. Ден на нашите заблуди и неточности. Пазете се да не изпаднете под непознато въздействие. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. 

Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях. Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения. 

Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. В този лунен ден Висшите сили ни „ ревизират ” за горделивост и злопаметност.

Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости. Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден също е неподходящ и сложен. Ако желаете да отидете на среща, изберете различен ден. Срещата може да прерасне в свада, в случай че се появи ненадейно възприятие на възмущение. Може даже да не осъзнавате, че думите ви мощно са повлияли на колегата ви. Ако имате проблем, не се опитвайте в този момент да го решите, изключително посредством прочувствени изказвания, проявата на страсти може единствено да утежни обстановката. Не започвайте да изяснявате връзки. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Интимните връзки също е добре да прескочите в този момент. 

Следва 20 лунен ден от 22:44ч на 11 март до 23:55ч на 12 март
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР