Луната е в знак Скорпион и от 07:23ч до 14:14ч

...
Луната е в знак Скорпион и от 07:23ч до 14:14ч
Коментари Харесай

В този ден не трябва да се започва нищо ново

Луната е в символ Скорпион и от 07:23ч до 14:14ч се движи на луфт.

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, ускорява се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Не би трябвало да се вземат бързи решения. Бъдете във всичко благоразумни. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната в 14:14ч минава в символ Стрелец до 13:32ч на 5 декември

Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване. Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система.

Лунен календар – 29 лунен ден от 06:21ч на 3 декември до 07:44ч на 4 декември

Един от най-тежкитe дни на лунният месец. Борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво.

Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти, публични мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните числа и обстоятелства обезателно проверявайте.

Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости могат да се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски неща. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Нужна е непрекъсната отбрана – посредством молитва, ликвидиране. Не е добре да носите в себе си произведения от рог и кости.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се заобикаля изясняването им, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Подстригването в този ден усилва самоувереността. Желателно е напълно късо да се подстрижат тези, които са изтощени от нормалния метод на живот и възнамеряват огромни промени за бъдещето. Обновете своите коси, с цел да могат резултатно да работят за вас.

Добре е на всички места към вас да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи и благовония, да се осветява всяка мрачно ъгълче.

Слънчев календар - 18 безоблачен ден - Старайте се да не бъдете в тежест на близките и да не живеете за непозната сметка. Не се претоварвайте и избягвайте тежката работа. Покупките са нежелателни. Вашите дейности би трябвало да бъдат съгласувани със съвестта ви. Постарайте се да внасяте в света повече естетика и наслада. Хубаво е да се дава амнистия. Бъдете признателни и милосърдни. Живейте с всички в единодушие и мир.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР