Луната е в знак Скорпион до 22:33ч Енергията на Луната

...
Луната е в знак Скорпион до 22:33ч Енергията на Луната
Коментари Харесай

Ако здравето ви пострада днес, знак е, че трябва да промените нещо в себе си

Луната е в символ Скорпион до 22:33ч

Енергията на Луната работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Постепенно стартира да се натрупва напрежение.

Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Докато се намира Луната в символ Скорпион, въздействието на мъжката сила върху децата е изключително благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги поучават, да поговорят с тях. Ако липсват татковци, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или различен мъж, прочут на дома, само че най-добре е в случай че е обвързван с кръвна връзка с детето.

Уязвими стават половите органи.

Луната се движи на луфт от 21:14ч до 22:33ч., след което минава в символ Стрелец.

5 лунен ден от 11:54ч на 21 септември до 13:09ч на 22 септември

Символ на деня е Еднорога, който значи непорочност и непорочие. Този лунен ден се счита за добър и благополучен. Време за инспекция на верността към правилата.

Не е уместно за съществени и нови каузи, за креативна активност. За бизнеса също не е добър ден. Започнати през днешния ден водят до противоположния резултат. Важните неща придвижите за по-благоприятно време. Един от най-неподходящите дни за промяна на активността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи.

На този ден не би трябвало да проявявате гнева си и да вредите на някого, защото всяко незаконно желание ще получи същия негативен отговор под формата на съществено наказване. Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества като обич и амнистия. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването, през днешния ден се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над осъзнатостта. Особено потребно е практикуването на йога, при което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване.

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се единствено лека и прясна храна, млечни и свежи артикули, лесни за храносмилане. Да се заобикаля месото. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада през днешния ден, това е знак, че би трябвало да измененията нещо в себе си. Всяка храна, която приемате в този момент и постъпва в организма, се отразява освен на тялото, само че и на аурата.

Сексът в този лунен ден се счита за целителен, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят.

Подстригването може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно положение.

5 безоблачен ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа. Редът и разсъдъкът би трябвало да са преобладаващи в дейностите ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР