Луната е в знак Скорпион до 21:53ч Денят е изпълнен

...
Луната е в знак Скорпион до 21:53ч Денят е изпълнен
Коментари Харесай

Днес не можете да си позволите да загубите контрол над себе си

Луната е в символ Скорпион до 21:53ч

Денят е изпълнен напрегнато. Енергията в дните на Скорпиона работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Всяка демонстрация на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори към вас да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. Бременните да заобикалят и най-малките натоварвания.

Луната се движи на луфт от 17:41ч до 21:53ч, след което влиза в символ Стрелец. Това време не е уместно за нищо значимо.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 23:24ч

Неблагоприятен ден, обвързван със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове. Днес се разсънват най-негативните страсти, които могат да донесат чувство за паника и да провокират прочувствен срив. Съзнанието е замъглено. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. В този лунен ден елементарно се изпада в заблуждения и се вършат неточности.

Днес несъмнено ще има мотиви за депресивни, потискащи мисли. Една случайна дума е задоволителна, с цел да се разочаровате от себе си, от околните си и от целия си живот. Днес е мъчно да останете оптимисти и да не забелязвате неприятностите. Дори връзката с другари е напрегната: спомнят се остарели недоволства, пораждат недоразумения. През този интервал се следи внезапен спад на силата и настроението като цяло, хората стават изтощени и раздразнителни.

Моментът не е подобаващ за започване на нови планове или решителни дейности. Новите планове и хрумвания, които се появят в този ден са сексапил и заблуда - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите дейности и действия и едвам тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници или в случай че сте изцяло уверени в тях.

Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти, сключване на документи. Да не се стартира нищо ново. По-късно ще приключи с неуспех. Отложете финансовите каузи и интервенции с недвижима благосъстоятелност. Дейните и дейните хора може да се занимават с нормалната и ежедневна работа, само че да се съблюдава деликатност, самообладание и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Почистване на тялото и дома. Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения. Неблагоприятно време за пътешестване и промяна на ситуацията. Всяка болест проявена през днешния ден се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Отдайте желание на уединението, защото в този ден елементарно се основават спорове и може да развалите връзките си. Бъдете вежливи и внимателни с другите. Не е уместно за нови запознанства, защото могат да донесат тежки последици в бъдеще. Общуването ще бъде мъчно. Сексът е добре да се заобикаля.

Днес не можете да си позволите да загубите надзор над себе си: яростта води до ужасни произшествия и последици, някои от които повече не могат да бъдат поправени. Избягвайте да посещавате препълнени места. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното държание в този момент е непредсказуемо.

Следва 20 лунен ден от 23:24ч на 29 март до 00:32ч на 31 март

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР