Луната e в знак Скорпион до 21:00ч на 22 март Енергията

...
Луната e в знак Скорпион до 21:00ч на 22 март
Енергията
Коментари Харесай

Днес Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност

Луната e в символ Скорпион до 21:00ч на 22 март

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, ускорява се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат не от положително въодушевление, а от депресивни претекстове и печални мисли. Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Вместо да разгадаем казуса, ние го заплитаме още повече. В никакъв случай да не се работи с порив към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и придвижите замисленото за времето по-късно. По-скоро вашето ненадейно предпочитание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и в случай че въпреки всичко го реализирате, в следствие ще се окаже, че ви носи повече оскърбление, в сравнение с задоволство. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните обстановки и в същия този момент камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен блестящ лотос на вашето прояснение.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 22:30ч

Този лунен ден носи отрицателна сила. Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости.

Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения. Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях.

В този лунен ден Висшите сили ни „ ревизират ” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Следва 20 лунен ден от 22:30ч на 21 март до 23:47ч на 22 март

Слънчев календар – 1 безоблачен ден – Добре е да се вършат проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви в делата единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Хубаво е при започване на слънчевия месец да се хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние. Или да дадете нещо на първия срещнат бедняк.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР