Луната е в знак Скорпион до 18:21ч. Това е опасен

...
Луната е в знак Скорпион до 18:21ч. Това е опасен
Коментари Харесай

Астро: Опасен период на емоционална нестабилност

Луната е в символ Скорпион до 18:21ч. Това е рисков интервал, в който нараства напрежението, истеричността, прочувствената неустойчивост. Често се случват конфликтните обстановки, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ.

Дребни неща могат да създадат хората неуправляеми, раздирани от негативни усеща и отрицателни страсти. Затова би трябвало всеки да се стреми към самообладание и благосклонност към човешките недостатъци, по опция да не се наскърбява. Не би трябвало да се следват старите правила “ Ако те ударят по едната буза, обърни другата”, нито “ Око за око, зъб за зъб”. Не се претоварвайте в половата сфера. Да не се използва остра храна. Могат да се обострят хемороидите и да се появи запек.

Луната ще се движи по празен курс съвсем целия ден (от 05:57 до 18:21ч), когато ще премине в огнения знак Стрелец. Нищо ново и значимо не би трябвало да се подхваща. Не подписвайте контракти, не купувайте скъпи движимости. Може да довършвате започнатото, да се занимавате с ежедневната си работа или да почивате. Важно е да бъдете деликатни и внимателни, да се занимавате единствено с нормалните, добре познати каузи. Добре е да се практикува медитация, йога, духовни практики, молебствия.
До 21:52ч сме под въздействие на 16 лунен ден. Един ярък и чист ден, ден за миротворство. Установява се равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда.
Този ден е на Девата, която Георги Победоносец е освободил. Душата се чисти и чака като бял гълъб, по кое време ще бъде пусната от клетката. Ден за блян и полет нагоре към висините, само че може да стане причина и за душевни премеждия, да ви изтезава съвестта и да имате възприятие за вътрешна пустош, в случай че човек разреши да господстват пристрастеностите му и се спусне в бездната на нисшите влечения. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако живее в сходство с силата на 16 лунен ден, той ще се радва на живота, ще обича природата. При изискване, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празното любознание, отмъстителността, той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители.
За разлика от предните дни, днешният 16 лунен ден изисква повече бездейност, усамотение, по тази причина не бъдете прекомерно припрени и дейни. Твърде бързите придвижвания и интензивността пораждат произшествия в живота. Нямаме право да съдим другите, а единствено да вършим персонални заключения за личния ни живот.
Запазете успокоение. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно, предизвикателно. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. Постарайте се да стоите добродушно и спокойно, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разберете другите хора, тогава денят ще бъде за вас доста удобен.
Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други
Ден на чистите цветове - бяло, сребристо, небесносиньо. Подходящ за ритуално измиване и молебствия. Време за контакти с природата, разходки, пътешестване.

Ако се замърсят облеклата ни, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който непрекъснато е нервиран и се ядосва, страда, като предписание има заболявания на жлъчката, а тъгата и депресията могат да се отразят, да вземем за пример на стомаха. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.
Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден, да почетете пеперудата, гълъба.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

В 21:52ч стартира новият 17 лунен ден, който ще продължи до 22:52ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР